ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TURİZM'le Çok Kötü Geçen Tatil! seanisan  [06 Kasım 2007, 09:00]
Temmuz ayı ortalarında Anı Turizm aracılığıyla yol+hotel ücreti dahil tavsiye ettikleri Alanya Alara Park Hotele gitmek üzere otobüslerin hareket edeceği Yeşilköy CNR önüne gittik. Otobüsümüz 21.00'de hareket edecekti. Belki 100 tane otobüs vardı ama kimse bineceği otobüsü bilmiyordu. Anıtour görevlileri ise sadece ellerinde dosya gezdirebiliyorlardı, birbirlerinden bile haberleri yoktu, insanlar ellerinde valizler oradan oraya, perişanlık dizboyu.

saat 23.00'te yerleştirilebildik ve hareket ettik. Öğlen 12.00 hotele giriş yapacakken saat 15.00'te indik tabii hotel lobisinde 2 saat bekletmeleri ise cabası. Hotelden ayrılmamıza 3 gün kala Anıtour rehberleri geldi, onlara hoteldeki memuniyetsizliklerimizi anlattık ama nafile, herhangi bir tepki bile almadık.

Düşünebiliyor musunuz? Kendi ülkenizde bir Türk otelinde bir tane Türk animatör yok, sizi görmüyorlar bile adamlar Rusları eğlendirmekte onların memnuniyetini sağlamakla meşgul. Daha da iyisi Türk gecesinde bile turistleri eğlendirdiler adı da Türk gecesi oldu. Daha neler neler

Dönüşümüz saat 14.00 olarak bildirildi. Odadan saat 12.00'de kovulur gibi apar topar çıkarttılar, otobüsümüzün geliş saatini bile söylediğimiz halde bir yer bile gösterilmedi bize. Valizlerle lobide saatlarce otobüs bekledik. Otobüs saat tam 17.00'de geldi. Asıl kabus şimdi başlıyor. Gece yarısı otobüsümüz de arızalanmaz mı? Hem de defalarca kaldık yol ortalarında.

Meğer otobüsün bakımı yapılmamış yola çıkmadan şöfor bile dinlendirilmeden tekrar uzun yola çıkarılmış. Şimdi siz değerlendirin değerlendirebilirseniz insan hayatı bukadar ucuz mu? Bu nasıl bir organizasyon, bu nasıl bir hotel, bu nasıl bir hizmet, bu nasıl bir kandırmaca?%

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
10.09.2008

Öncelikle bizim aracılığımız ile çıkmış olduğunuz seyahatte sizleri memnun edemediğimiz için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Sayın misafirmiz tesis ile ilgili memnuniyetsizliğini konaklama esnasında tarafımıza belirtmiş olsa idi o anda problemi çözmek adına gerek tesis değişikliği gerekse rezervasyonun iptali gerçekleştirilebilirdi.Ancak misafirmiz tatilinin tamamını kullanıp döndükten sonra bize mail atmıştır.
Misafirmiz ile rezervasyonun başından sonuna kadar ilgilenildiğini belirtir.Sayın misafirimiz Anı Turu tekrar tercih etmeleri halinde kendilerini memnun etmek için acentemiz tüm imkanlarını kullanacaktır.

Anı Tur Halkla İlişkiler Departmanı