ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR Olmayan Turlara Neden İnternet Sayfasında Yer Veriyor? dnzcbn  [28 Eylül 2007, 09:00]
Anı tour hakkındaki bir önerimi paylaşmak istiyorum. Zira bu bir şikayet değildir. Kendilerine web sayfalarından beğendiğim Ege-Akdeniz turu 28 Eylül tarihli programları ile ilgili mail attım. Söz konusu firma mailime cevap verme inceliğini göstermedi ve bu nedenle tatil hayalimiz suya düştü.

Daha sonra bizzat kendim aradım ve tur hakkında bilgi almak istedim. Bana söylenen söz konusu turun geçerli bir tur olmadığı oldu. Madem tur geçerli değil de neden Anı Tour'un halen internet sayfasında neden yer alıyor?^^

Arkadaşına Gönder

05.10.2007 dnzcbn Merhaba,
Sözkonusu tur öneriyi sunduğum gün internet sitesinde mevcut idi.Şu an itibari ile web sitesi güncellenmiş durumda.Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.

Anı Tour
28.09.2007

Firmamızın düzenlemiş olduğu Ege Akdeniz Turları sezon boyunca yapılmış olup 8 Eylül 2007 de sona ermiştir.
Firmamızın web sitesinde 28 Eylül 2007 hareketli Ege Akdeniz tur programı olmadığı gibi, site kullanıcısının mail'i müşteri hizmetleri departmanımıza ulaşmamıştır.
Ege Akdeniz Tur 2008 yaz sezonundan itibaren yeniden düzenlenmeye devam edecektir.