ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR'da Müºteri Tur'un Peºinden Koºuyor! Ozina  [12 Eylül 2007, 09:00]
Geçen hafta Anı Tur vasıtasıyla Antalya Clup Asteria tatil köyüne gittim. Anı Tur havaalanından tatil köyüne kadar servis yaptıktan sonra hiç bir ºekilde bizimle irtibata geçmedi, bir sıkıntımız, ºikayetimizi sormadıkları gibi hiç bir gezi aktivitesinden de haberimiz olamadı.

Dönüºte havaalanına gitmek için Anı Tur'un peºinden defalarca telefon görüºmesi yapmak zorunda kaldık. Bizim haber vermemiz ve ricalarımızla bir servis aracı gönderebildiler.

Anı Tur olarak iºlerini hiç iyi yapmıyorlar, neden diğer turlar büyüyüp de bu firmanın küçük kaldığını anlamıº oldum.^^

Arkadaşına Gönder

01.10.2007 Ozina Mesajınızı okudum, Teşekkürler..

Club Asteria'da her gün bir yetkiliniz varsa ve bundan bizim haberimiz yoksa, bu bizim hatamız mı sizin mi? Cevabını kendiniz değerlendirin.

Her gün Pano'nun yanından geçmemize rağmen Anı tur'la ilgili hiç bilgiye rastlamadık, herhalde çok dikkatsiziz.

Anı Tour
20.09.2007

Öncelikle onlarca firmanın var olduğu sektörümüzde 25 yıldır faaliyetlerini başarı ile sürdüren firmamız, sektörümüzün öncülerindendir.

Belek Club Asteria otelde rehberimiz hergün 14:00 ile 18:00 arası bulunmaktadır.Ayrıca tesisteki resepsiyonda ve firmamıza ait panoda rehberimize ulaşılabilinecek iletişim bilgileri bulunmaktadır.

misafirimizin dönüş transferinde aracımızın bir önceki otelden alıdığı misafirlerimizin kısa bir süre aracı bekletmeleri üzerine misafirlerimiz çok kısa bir süre bekletilerek otellerinden alınmışlardır. Bundan dolayı misafirlerimizden özür dilenmiştir, uçaklarına zamanında yetişerek geri dönmüşlerdir.

Müşteri İlişkileri Departmanı