ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR Henüz Açılmamış Otele Götürdü! taner66  [05 Temmuz 2008, 09:00]
Anı Tur'dan 14-21 Haziran 2008'de Laphetos Otel'de konaklamak üzere uçaklı ulaşım dahil paket satın aldım. Havaalanından otobüs ile aldılar bizi. Yaklaşık 4-5 otele uğradık. En son bizim otelmiş. Herkes otellerine ulaşınca bizi Anı Tur arabasına aldılar ve Anı Tur rehberi bombayı patlattı; sizin kalacağınız otel halen tadilatta, 2 günlüğüne sizi başka bir otelde ağırlayacağız, sonra otelinize yerleşeceksiniz.

Önce otele gidip durumuna bakalım dedi. Değil 2 gün 15 günde açılamaz bence. Sonra sizi otel görevlileri götürecek, ben takip edeceğim diye bıraktı gitti. Anlayışınız için teşekkür ederiz dedi.

Oraya kadar gittikten sonra başka çaremiz yoktu zaten. Neyse ki gittiğimiz otel iyi çıktı da tatilimizi kurtardık. Otele gelene kadar bizi haberdar etmeyen ve bir özür bile dilemeyen Anı Tur'u kınıyorum. Turizm firmalarından bu kadar şikayet olmasına rağmen firmaların kayıtsız kalması ve gerekli mercilerin hiçbir şey yapmaması beni şaşırtıyor. %

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
30.08.2008

Bizler firma olarak sizlerin tarafımıza sunmuş olduğu bilgiler doğrultusunda bir adım daha kedimizi ileri taşımaktayız ve her geçen gün siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet vermek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.Tarafımıza iletilmiş olan tüm mailler,bilgiler ve ayrıntılar ile ayrıca ilgilendiğimizi belirtmek isteriz.

Anı Tur Halkla İlişkiler Departmanı