ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TUR Ulaşım Konusunda Yanılttı dikkatolun  [04 Temmuz 2008, 09:00]
Nişanlımla beraber tatil programımız için Anı Tur'un Bakırköy'deki ofisine gittik. Belek'te Belconti Otel'i o kadar övdüler ki biz de güzel olduğuna inanarak tamam dedik. Sıra ücrete geldi.

Bize iki tür otobüsümüz var dediler. Biri iki kişi gidiş-dönüş 180 YTL, diğeri 240 YTL dediler. Biz de uzun yol olduğu için iyi olan olsun dedik ve paramızı 12 taksitte ödedik. Ancak gideceğimiz gün iyi olan otobüsten eser yoktu.

Oradaki bizim gibi tüm mağdurlar şaşkınlık içerisindelerdi. Olay çıkmasın diye oradaki herkese paranız hemen iade edilecek diyorlardı. Ne yapalım çaresiz bu şekilde gittik ve döndük. Ama 3 haftadır paramı almak için uğraşıyorum.

Sonunda kullanmadığım bir otobüsün ücretini benden peşin alıp, 12 taksitte ödemeye başlıyorlar ve benim gibi tüm mağdurların belki de ödemiyorlar çünkü ben tam 3 haftadır geri almak için uğraşıyorum.

Kullanmadığınız bir şeyin parasını sizden alsalar ve zorla 12 taksit olarak ödemeleri doğru mudur? Her şey sizden parayı alana kadar. Otelimiz de iğrençti. Allah'tan zehirlenmeden geri döndük.^^

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
30.08.2008

Sayın Gökçen ÇAKIR'ın tarafımıza göndermiş olduğu mail doğrultusunda yaptığımız kontroller sonucu,karşılıklı mutabık kalınarak söz konusu iadenin yapıldığı tespit edilmiştir.

Anı Tur Halkla İlişkiler Departmanı