ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anı Tour

ANI TOUR'un Olmayan Tur İçin Kredi Kartımdan Çektiği Tutar! surrey  [24 Nisan 2008, 09:00]
16–18 Mayıs Kapadokya gezisi için Anı Tour'dan rezervasyon yaptırdım. Akabinde mail order ile bütün bilgilerimi ilettiğim bayan kredi kartımdan turun ücretini kesti. Bir gün sonra da aslında böyle bir turun olmadığını ve karttan çekilen paranın iade edildiğini belirtti. Ancak hesabıma baktığımda iptalin gerçekleşmediğini görüp tura geri döndüm.

Yapılan yanlış bilgilendirmeler yetmiyormuş gibi bir de bu duruma çalışanların, (özellikle muhasebe departmanında çalışan bir arkadaş) kabalığı ve ilgisizliği eklenince durumu düzeltmek yarım günden fazla zamanımı aldı. %

Arkadaşına Gönder

Anı Tour
16.05.2008

Sayın Banu Hanım
16-18 Mayıs Kapadokya turumuz sizlerin rezervasyon yaptığı tarihten sonra
kalkışı iptal olmuş yerine 16-19 mayıs turu konulmustur. Sözleşmemizdede belirttiğimiz gibi acenta tarafından gerceklesen rezervasyonların %100 iade edilir maddesinde oldugu gibi paranızın iadesi gercekleşmiştir.Sizin verdiğiniz bilgiler ışığında misafirlerimizin memnuniyetini hergecen gün dahada üst seviyeye cıkarmaktayız.Planladıgınız tatil programlarında bize ulaştığınızda sizlere gösterdiğimiz ilgi ve alakadanda anlayacaksınız Bizlere ulaştıgınız takdirde daha detaylı olarak konudan bahsedebiliriz..

ANI TURIZIM
Halkla İlişkiler Departmanı