ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Kartı Limitim Yetersiz Olduğu Halde Yükseltilmiyor! justinjc  [15 Mayıs 2008, 09:00]
İnternet üzerinden kredi kartım ile alışveriş yapıyorum. Doğal olarak nakit alışveriş yapamıyorum. Kredi kartı kullanmam gerekiyor. Garanti Bankası'ndan Bonus ve Flexi kredi kartım var. Bunun ikisinin ortak toplam limiti 2.000 YTL.

Ben günde 500 YTL harcıyorum. Garanti Bankası internet şubesi aracılığı ile kredi kartıma limitin açılması ve alışveriş yapabilmem için sürekli ödeme yapmak zorunda kalıyorum. Yalnız Garanti Bankası'nın neden böyle yaptığını günlerce düşündüğüm ve çözemediğim garip bir uygulaması var.

İnternet şubesi aracılığı ile kartınızın borcundan fazla ödeme yapamazsınız(!) Peki neden? Ekstre kesilmeden borç olmuyor. Borç olmazsa ödeme yapılamıyor? Saçma bir uygulama bence. Mutlaka şubeye gitmek gerekiyor fazladan ödeme yapabilmek için.

Bir defa şubeye gidip fazladan ödeme yaptım. Görevli memur neden fazladan ödeme yapıyorsun fazladan ödeme yapmak istediğinize emin misiniz demesi üzerine afalladım. Daha önce defalarca kredi kartı limit artırımı için başvurdum ama nedense limitim arttırılmadı. Peki, ben 2.000 YTL harcadıktan sonra limitim kalmadığı için alışveriş yapamayacak mıyım? Tabiî ki yapamayacağım.

Bu durumda başka bankalardan kredi kartı başvurusunda bulunmak, almak ve Garanti Bankasına ait kartlarımın limiti bitince onları kullanmak zorunda kaldım. Nedense hiçbir banka daha 2.000 YTL üstü limit vermedi. Bu yüzden cebimde 14 adet kredi kartı taşımak ve her biri içinde yıllık kart ücreti ödemek zorunda kalıyorum. Tek bir banka kredi kartını kullanmak varken neden böyle bir karmaşa anlamadım?%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.05.2008

Sayın Said Gören ' in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , başvuru sonucu kendisine iletilmiştir.Kredi kartı kullanımı hakkında detaylı bilgilendirme yapılmıştır.
Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.