ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ İnternet Bankacılığı'nda Hesabım Kayboldu iammk  [15 Mayıs 2008, 09:19]
Başvurduğum internet bankacılığından,açmış olduğum vadeli hesabımın, geçen hafta vade günü geldiğinde, ortadan kaybolduğunu gördüm. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım. Şubeme gitmem gerektiği bilgisini aldım. Şubedeki görevli ile görüşmek, inanın hayatta en son isteyeceğim şeylerden birisiydi. Ne zaman gitsem, sorunumu çözmek yerine, başka sorunlar ortaya çıkartıyordu. Yine aynısını yaptı.

Gidip öncelikle vezneden vadeli hesabıma, 1.918 YTL ödeme yaptım. Ardından istemeyerek de olsa, o görevlinin yanına gittim. "İnternetten açtığım vadeli hesabım, ortadan kayboldu. İnternet şubemden erişemiyorum. Lütfen kontrol edebilir misiniz" dedim. Her zamanki gibi yine garip bir gülümseme ile, "Ben işlem yaparsam, hesabınıza hiç ulaşamayacaksınız şimdi 1 dakika kontrol ettirelim" dedi.

İki adet boş dekonta imzamı istedi. Attım, vezneye yöneldi. Geldiğinde “tamam işleminizi gerçekleştirdim, artık ulaşabilirsiniz. Bir gidip kontrol edin, olmazsa geri gelirsiniz" dedi.

Evime geldiğimde, 5.25 faiz oranı olan hesabımı kapatıp, 4.75 faizi ile bana yeni bir hesap açtığını gördüm. Üstelik şubeden açıldığı için, internet üzerinden para çekme ve kapatma gibi işlem de yapamıyordum.

Haklı müşteri hattınıza asla ulaşamıyorum.Zaten nedense hep meşgul… Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda, bana bunun hatalı bir işlem olduğunu, hesabı kapatmadan, internet şubeme yetkilendirebileceklerini belirttiler. Fakat şubem benim için sorun çıkartmaktan başka, bir işe yaramıyor.&

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Garanti Bankası
15.05.2008

Sayın Mehmet Kurt ' un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , İnternet üzerinden açmış olduğu Vadeli Hesabın detayları hakkında bilgi verilmiş ve personel ile ilgili iletmiş olduğu şikayetinin inceleneceği bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.