ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Ekstrelerimi Göndermedi melekemin  [10 Mayıs 2008, 09:00]
Yaklaşık 2 sene önce Gebze'den bonus kart aldım. Ekstrelerim gelmeyince şubeye gittim. Ekstrelerimin Kayseri'de (benim Kayseri'yle uzaktan yakından bir bağlantım yok) bir adrese gittiğini söylediler.

Gebze'de başka bir adrese gitmesi için talimat verdim. Bunca zaman oldu, daha bir kere olsun ekstra gelmedi. Şubeye gidiyoruz, cevap alamıyoruz. 444 numaralarını arıyoruz, sürekli müzik dinletiyorlar. Bir yetkiliye bağlamıyorlar.

Ayrıca limit arttırmak istedik. Diğer bankalardaki kredi kartlarımızı iptal etmemiz gerektiğini söylediler. Ödemelerimizi hiç aksatmadan yaptığımız halde bunu söylediler.

Diğer kartımızın olduğu banka limitimizi arttırdı. Ayrıca başka bir banka kart verdi. Eğer riskli bir durumda olsaydık diğer bankalar bize ilgi göstermezdi. Garanti Bankası'nın bu duyarsızlığını kınıyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
11.05.2008

Sayın Hüseyin Erdoğan ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek ,Kredi Kartı Ekstrelerimizi hesap kesim tarihinden bir gün sonra toplu olarak postaya ilettiğimiz ve ekstresinin ulaşmamasının postadan kaynaklı gecikmeden dolayı olabileceği bildirilmiş ve adres bilgisi tekrar güncellenerek bundan sonra düzenli gönderiminin sağlanacağı iletilmiştir.Kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , başvuru sonucu iletilmiştir

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.