ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ BANKASI Limitimi Yükseltmeyi Ağırdan Alıyor efeatilla  [10 Mayıs 2008, 09:00]
Garanti Bankası'ndan, sahibi olduğum Bonus kartın limitini 900 YTL'den 1500 YTL'ye yükseltmesi talebinde bulunmuştum. Bunun nedeni ise, kırılan gözlüğüm ve camları yerine, muayene olduktan sonra yeni çerçevemi ve camları alabilmekti. Fakat, Garanti Bankası benim işlemimi halen bitirmediği için, ödememi yapamıyorum.

Optik Mağazası tanıdığım yer olduğu için, banka limitini yükseltince, gel öde diyerek camlarımın siparişini yurtdışına geçti. Ben halen Garanti Bankası'ndan limitimin 1500 YTL'ye yükseldiğine dair, bilgi bekliyorum. Ödemelerim de çok büyük bir sorun yaşamamama rağmen, kuruluşunuz neden bu kadar geç ya da yavaş davranmaktadır?&

Arkadaşına Gönder

15.05.2008

Sayın Efe Atilla Saykam 'ın Şikayeti Hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek, Limit arttırım talebi'nin sonucu hakkında bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338

10.05.2008

Sayın Efe Atilla Saykam 'ın Şikayeti Hakkında,

Müşterimiz ile 10/05/2008 tarihinde görüşülerek, limit arttırım talebi ile ilgili olarak gerekli evrakları tarafımıza göndermesi halinde değerlendirme sürecini başlatacağımız yönünde bilgilendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.