ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Bu Kadar Aksaklıkla Nasıl Birinciliğe Oynuyor? Gaks  [09 Mayıs 2008, 09:00]
Garanti Bankası kendisini Türkiye'deki en iyi banka olarak konumlandırmış ancak bu tamamen büyük bir yanılgı.

Garanti Bankası ile yaptığım bütün işlemlerde Amerika'dan döndüğüm günden beri mutsuz olarak ayrıldım. İlk olarak Amerika'ya havale yapmak istediğimde bana vergi kimlik numarası sordular.

Amerika'dan uzun yıllar sonra döndüğüm için böyle bir numaram yoktu. Vergi dairesi Tc kimlik numarasının vergi yerine geçtiğini söyledi. Ancak Garanti'nin sistemi Tc vergi numarasının yerine kimlik numarasını yazamıyordu, sistemlerindeki yanlış tanımlama yüzünden.

Bana kusura bakmayın olmuyor dediler. Malum Türkiye'de tanıdıkla her iş tanıdıkla hallolur. Bana Garanti'nin bir şubesi el altından bir numara yazdırdı, oraya işim çözümlensin diye gönderdi ve sorun halloldu.

Garanti veri tabanını düzeltmek yerine böyle bir yol seçmiş. Harika değil mi?

Bugün başıma gelen de bankamatiğin para kartımı yutmasından dolayı yeni banka kartı isteminde bulundum. Malum 10 tane müşteri yetkilisi 'mükemmel' düzenlenmiş ıvır da sizi oradan oraya atıyor.

Burada bana yolladıkları kart için şifre alamayacağımı söylediler. Bana kapalı kart yollamışlar. Harika. Yeni kart için başvurun dendi. Kart 10 gün içinde gelirmiş, o da basıldıktan sonra. Bu daha da güzel. Ama kredi kartı istiyor olsaydım hemen gelirdi.

Garanti'nin artık kabuğunda çıkıp dünyadaki iyi örneklere bakma zamanı gelmiş. Bu konuda şikayet etmek için ayrı hat kurmuş. Hangi bankacılıkta böyle ayrı bir eskalasyon çağrı merkezi var?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
09.05.2008

Sayın Göksu Tugay ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Paracard ' ın kartının kurye firması ile gönderildiğinde kapalı olmadığı ,güvenlik nedeni ile , kayıp bildirim durumlarında kartın kapatılabileceği bildirilerek müşterimizin talebi üzerine kart tekrar yenilenmiş ve basım işlemi yapılmıştır.İnternet bankacılığı kullanılarak yurtdışına para transferi adımları konusunda detaylı bilgi iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.