GARANTİ Bana Ait Olmayan Kampanya SMS'leri Yolluyor!
albtug
[07 Mayıs 2008, 09:00]
Uzunca bir süredir annemin adına kayıtlı (!) kendi Avea hattına Garanti Bankası tarafından başka bir şahıs adına "*** isimli biri adına" yollanmakta olan SMS'ler artık iyice canımıza sıkmaya başladı.
Bu konu ile ilgili olarak annem bizzat Gölcük Garanti Bankası şubesine giderek bu hattın kendisine ait olduğunu ibraz ederek bu isimli şahsı tanımadığını ve bu gereksiz bilgi ve reklam SMS'lerini almak istemediğini belirtti. Fakat aldığı cevap ise "size bu mesajların ne zararı var ki" oldu.
Biz artık bu reklamlardan sıkıldık ve almak istemiyoruz . Ayrıca ben yukarıda ismini yazdığım şahsın doğum gününe varana kadar tüm bilgilerini bu mesajlar sayesinde öğrenmiş oldum. %
09.05.2008
albtug
Bu konu ile ilgili olarak olmasa da diğer şikayetim için arandığımda bu konuyu da dile getirdim ve bana konunun araştılacağı söylendi. Daha sonra ise telefonuma artık Bonus karta ait iletişim listesinden telefon numaramın silindiğini bildiren bir bilgilendirme mesajı aldım. Fakat görülen o ki bu da yalanmış. Garanti Bankası nda reklam mesajları almaya hala devam ediyorum ve sorunumun çözülemediği üzülürek belirtiyorum.
07.05.2008
Sayın Alptuğ Özbahçeci ' nin şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek , iletişim bilgileri tekrar teyit edilmiş ve gerekli güncellemerin yapıldığı iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.