ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kendisinin Teklif Ettiği Kredi Kartını Onaylamadı! feyjo007  [06 Mayıs 2008, 09:00]
27 Nisan 2008 günü işyerime kredi kartı sahibi olmak ister misiniz diye Garanti Bankası çalışanı bir hanımefendi geldi. Ben de kredi kartı istemediğimde ısrar ettim. Anlattıkları ilgimi çekti ben de bankanın kredi kartı başvurusunu kabul ettim. Zaten aynı bankada hesabım olduğunu söyleyince çok daha kolay alırsınız, zaten banka müşterimizsiniz sizn için daha güzel olur dedi.

Başvuru formunu doldurdum. Gerekli fotokopi vs imzaları attık. Bana başvuru numarası verdi. 1 hafta veya 10 gün sonra durumu öğreneceğimi söylediler. Takriben 1 hafta sonra 444 03 33 numaralı telefonu aradım. Aradım ama hatlar çok yoğun olduğundan telefon kulağıma yapıştı. Hatta hat arızaya girdi. 1 gün sonra arayabildim. Aradığımda kredi kart başvurumun olumlu sonuç olmadığı bilgisayar siteminden öğrendim.

Kendimi çok tuhaf hissettim. Kredi kartı başvurusunu sanki ben istedim de reddedildi. Siz kendiniz kart ister misiniz diye soruyorsunuz sonra da kart olumlu sonuçlanmıyor. Acaba hangi kriterlere göre hareket ediyorsunuz onu hiç anlamış değilim.

Banka hesabım kontrol edilirse anlamış olurlar. Herhalde bir tane memur vardır. Ad soyada bakıyordur uygun olup olmadığını imza altına alıyordur. Neticede banka kendi kendini düşürmüştür. Madem güveniniz yok niye eleman gönderiyorsunuz. Moralim çok bozuldu. Hala bir anlam vermiş değilim. Yakında o bankayla olan tüm ilişiğimi keseceğim. Bana güvenmeyen bankaya ben niye güvenip para yatırayım ve param o bankada kalsın. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
06.05.2008

Sayın Zafer Kurt ' un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı başvuru değerlendirme kriterlerimiz ve başvuru sonucu hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.