GARANTİ İptal Ettirdiğim Talimata Rağmen Ödeme Yapmış!
merveberber
[05 Mayıs 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nda yaklaşık 10 aydır otomatik ödeme talimatım var. Hesabımda para kalmadığı için ödenmeyen bir faturan vardı. Bunun üzerine bankayı aradığımda 3 kez hatalı giriş yapıldığı için müşteri temsilcisiyle görüştürülmedim. Faturanın son ödemesi geçtiği için bir an önce yatırılması lazım olduğu halde o faturayı ödeyemedim.
Araya hafta sonu girdi ve fatura maalesef cezaya girdi. Ben de bunun üzerine otomatik ödeme talimatını iptal ettirmeye karar verdim. 11.04.08 cuma günü Galatasaray şubesine gidip otomatik ödemeleri iptal ettirmek istediğimi söyledim. Bunun üzerine dilekçe yazdırıldım ve bu dilekçe bağlı olduğum Sultanbeyliği şubesine fakslandı ve benimle ilgilenen görevli personel otomatik ödemeniz pazartesi günü iptal olur dedi. Ben de otomatik ödemem iptal oldu diye faturalarımı dışarıdan manüel olarak ödedim. Meğerse Sultanbeyliği şubesi otomatik ödememi iptal etmemiş.
Bugün maaşımı çekmeye gittiğimde veznede görevli otomatik ödemelerin iptal olunmadığını, manüel olarak ödediğim halde içeride para olmamasına rağmen bankanın tek hesabını kullanarak ödediğini söyledi. Bugün uğraşlarım sonucunda otomatik ödememem sonunda iptal oldu ama hem maaştan az para çektim hem kendim manüel olarak ödedim hem de tek hesabıyla faizli bir şekilde faturalarım ödenmiş oldu. Gereğinin yapılması ve paranım geri ödenmesi istiyorum. %