GARANTİ'den Alışveriş İtirazım Konusunda Çözüm Bekliyorum!
meteor83
[03 Mayıs 2008, 09:00]
07.04.2008 tarihinde Shobbo.com adlı firmadan Garanti Bonus kredi kartımla talihsiz bir alışveriş yaptım ve bugün itibariyle ürünümü halen alamadım. 30.04.2008 tarihinde Garanti haklı müşteri hattına yaşadığım problemi bildiren bir dilekçe göndermiştim.
Ertesi gün aradım, kimlik fotokopisi eksik dediler onu da gönderdim. Şu anda haber beklemekteyim. Lütfen acilen problemime bir çözüm bulunmasını ve bilgi verilmesini istiyorum. %
Müşterimiz ile görüşülerek , harcama itirazı inceleme süreci halkkında tekrar bilgi iletilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338
05.05.2008
meteor83
Ben bu alışverişi yaparken sizin kampanyanız olmasına güvenmiştim. Sanırım size güvenmekle hata yapmışım. İsterseniz bu problemi kolayca çözebileceğinizi çok iyi biliyorum. Ben söz konusu firmaya ulaşamadığımı söylüyorum, siz iptali firmaya bildirmemi istiyorsunuz. Lütfen müşterinizin arkasında durun ve bu problemimi en kısa sürede çözün. Aksi taktirde kartımı iptal edip birdaha sizinle çalışmayacağım.
İyi günler...
04.05.2008
Sayın Hüseyin Kiraz'ın şikayeti hakkında,
Müşterimize harcama itirazı ile ilgili bilgi verilmiş olup, incelemenin tarafımıza dilekçesini göndermesi halinde başlatılabileceği bildirilmiştir.
Saygılarımızla,
T.Garanti Bankası A.Ş.