292891 |

| GARANTİ Göndermediği Kartın Parasını Aldı
okyanus1
[03 Mayıs 2008, 09:00]
Garanti Bankası tarafıma Trink kart adında bir saat gönderecekti. Başvurumuzdan sonraki 5 gün içinde teslim etmek şartı ile başvurumu yaptım. Fakat böyle bir saat bana gelmedi.
Bir buçuk ay sonra Garanti Bonus kartımın ekstresinde 50 milyon kart parası artı 4 milyon gecikme faizi vard. Bankayı aradım. Hatta şubesine gittim, durumu anlattım.
Benden, elime bile ulaşmayan bir kartın parasını ödemem isteniyordu. Nitekim ödedim; çünkü ödemedikçe de faiz alıyorlardı. Şubedeki banka görevlisi beni dinledi, hak verdi fakat ilgili kişilerle görüştüğünü, trink saat kartın iadesinin yapılamadığını söylenildi.
Böyle bir saat hiçbir zaman bana gelmedi diyerek ayrı zamanlarda 3 dilekçe yazdım. Genel müdürlüğüne gönderdim ama bankanın hiçbir şekilde müşterisini önemsemediğini anladım. Bir sonuç alamadım.
Kartımı iptal ettirdim. Bana kartımı kırmamamı, döneceklerini söylediler ama hiç kimse aramadı. Başka bir dilekçe de kredi kartı yıllık ücret iptali için yazdım çünkü 4077 sayılı tüketicinin korunmasıyla ilgili yasanın 6. Maddesince kart ücretlerinin alınmaması gerekir. Garanti Bankası bu dilekçemi de önemsemedi. ^^ |