GARANTİ Kaybolan Kartın Kat Kat Fazlasıyla Aktarılan Borçları!
[03 Mayıs 2008, 09:00]
Kredi kartımın kaybolmasını haber vermeme istinaden iptal edilip yeni bir kart oluşturuldu. Borçlarının yeni karta aktarılması gerekiyordu. Ancak aktarırken sistemde bir hata oluşmuş ve şu an olduğumun birkaç katı borçlu gözüküyorum. Limitim de -1500 YTL'de.
Bu sorunun düzelmesi için bankayı defalarca aradım, şikâyet hattına bildirdim ancak sorun halen düzelmedi. Lütfen ilgileniniz. Son ödeme tarihim gelmek üzere, ancak kesin borcumu dahi bilemiyorum. %
Müşterimiz ile 02/06/2008 tarihinde görüşülerek , şikayetinin birimimize daha önce ulaşmış olduğu ve gerekli araştırmaların yapıldığı , işlem sonuçlandığında kendisine geri dönüş yapılıp bilgi verileceği iletilmiştir.
31.05.2008
erdemgenc
Yeni kart geldi ama borçlar gözüküyor. Ödemeler ne durumda bilgim yok. Bir ayı geçti.
21.05.2008
erdemgenc
Neredeyse bir ay oluyor, halen bir gelişme yok. Yeni kart geldi ama borçlar gözüküyor. Ödemeler ne durumda bilgim yok.
16.05.2008
Sayın Erdem Genç ' in şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek , tekrar bilgi verilmiş ve işlem sonuçlandığında kendisine geri dönüş yapılacağı iletilmiştir.
16.05.2008
erdemgenc
Bugün yine kartımdan olmayan borçlarım için para çekildi. Lütfen sorunu çözün artık.
08.05.2008
06.05.2008
03.05.2008
Sayın Erdem Genç 'in şikayeti hakkında ,
Müşterimizini şikayeti 30/04 tarihinde bankamıza ulaşmış ve gerekli inceleme başlatılmıştır. Müşterimiz bugün tekrar aranmış ve araştırmaların devam ettiği, sonuçlandığında kendisine dönüş yapacağımız bilgisi verilmiştir.