292749 |

| GARANTİ'nin Haksız Olarak Aldığı Kredi Kartı Ücreti!
savtulk
[03 Mayıs 2008, 09:00]
Garanti Bankası kredi kartımı iptal ettirmek istediğim zaman, Garanti Bankası ikna birimi tarafından arandım. Hemen yıllık kart üretimin iptal edileceğini ve bundan sonraki süreçte böyle bir problemle karşılaştığım zaman tek bir telefonla, yansıtılan kart ücretinin hesabıma iade edileceği belirtildi.
Garanti Bankası'nın haklı müşteri hattından 3 defa şikâyet bildiriminde bulunmama, şikâyet sitesinden şikâyette bulunmama rağmen, her defasında sadece bir telefonla aranarak böyle bir işlemin gerçekleşemeyeceğini belirttiler.
Fakat bankanın temsilcisi beni ikna etmek için telefon açtığı zaman böyle bir işlemin hemen yapılacağını söylemişti. Yaşadığım memnuniyetsizliği defalarca belirtmeme rağmen hala ilgilenilmemekte ve memnuniyetsizliğim giderilmemektedir.
Şirket maaşımı ve kiralık kasa işlemlerimi Garanti Bankası'ndan kullanmama rağmen bende oluşan bu memnuniyetsizlik ve güvensizlik yüzünden, ilk fırsatta maaşımın ve kiralık kasamın başka bir bankaya kaydırılmasını talep edeceğim. Ve bu haklı davamdan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğim.% |