292720 |

| GARANTİ Keyfince Şubemi Değiştirmiş
csn
[03 Mayıs 2008, 09:00]
Garanti Bankası yaklaşık 5 yıla yakın zamandır çalıştığım bir banka. Bundan bir yıl öncesine kadar Garanti Bonus kredi kartım vardı. Birkaç gün öncesine kadar da maaşım ve iş avanslarım Garanti Bankası'na yatıyordu. Ama artık ne kredi kartım var nede maaş hesabım.
2 ay önce Afyon merkez şubede bulunan hesabım bir anda Sandıklı şubesine aktarıldı. Bunun benim açımdan ne gibi zararı var derseniz; iş arkadaşlarımın hepsi Afyon şube ve sık sık arkadaşlarımla hesaplar arası havale yapmamız gerekiyor.
Hesabım Sandıklı olduktan sonra banka benden her işlem için ücret talep etmeye başladı. İki bankanın da şubesi ile görüştüm. Beni resmen oyaladılar. Her ikisi de karşı şubenin sorunu olduğunu dile getirdi.
Baktım ki bu işi şubeler çözemeyecek; müşteri hizmetlerini, sonrasında şikayet hattını aradım. Şikayet hattını 1 ay önce aradığımda, benden 1 ay müsaade etmemi ve bir ay sonunda gerekli düzeltmenin yapılacağını belirtti.
süre sonunda baktım ki bir hareket yok yeniden ilgilileri aradım. Benimle ilgilenen bayan banka şubeleri ile görüştükten sonra beni aradı. Bu iki bankanın muamelesi herkese aynı, bu yönden tebrik etmek lazım.
Beni oyaladıkları gibi şikayet hattındaki yetkilileri de oyalama yoluna gitmişler. Bana telefonda dönen bayan 1 ay daha müsaade istedi.
Gelelim neden hesabımın Sandıklı'ya aktarıldığına. Benim sistemde kayıtlı 4 adresim var. Bunlardan 1 tanesi Sandıklı adresi, diğer 3 adres Afyon merkez adresi. Bunun yanında iletişim adresim olarak da Afyon merkez adresim görünüyor. Bu yüzden Sandıklı'ya aktarılmış. ^^ |