ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Arttırmadığı Kredi Kartı Limiti! mfghe  [02 Mayıs 2008, 09:00]
Yanlış hatırlamıyorsam Şubat ayında kredi kartı limitim 3.500 YTL'ye yükseltildi. Evlilik hazırlığı yaptığım için kredi kartına daha fazla ihtiyaç duydum. Bu sebeple kartımın limitini arttırmak için bankaya üç kez başvurdum. Hiçbirinden olumlu cevap alamadım. Maaşımı bankadan almama ve hiçbir ödememi geciktirmemiş olmama rağmen limit arttırılmadı. Gerekçe olarak limitin yeni arttırmasıymış.

Başka bankalardan kredi kartı almak istemediğim ve harcamalarımı kontrol etmek için ısrarla limitin arttırılmasını istememe rağmen sonuç sıfır. Ben de vazgeçtim. Birikmiş Bonusları kullandıktan sonra kartı iptal etmeye karar verdim. Cebimde fazladan kredi kartı bulundurmak istemiyorum. Bu yüzden limitimi yüksek tutabilecek bir kredi kartı almak istiyorum. Sanırım en büyük suçun bankama güvenmek.

İhtiyacınız olmadığında banka arar ve limitinizi arttıralım mı diye sorar. İhtiyaç hissettiniz mi hayır arttıramayız derler. Bu nasıl iş anlamadım doğrusu. Sanırım tüketici kredisi kullandırtmak için yapılıyorlar. Garanti Bankası ismine yakışanı yapsın. Yaptığı kampanya ve verdiği hizmetle takip eden değil (taklitçi) takip edilen olsun.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
02.05.2008

Sayın Metin Yıldız ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , gelir belgesi ile birlikte limit arttırım talebini içeren dilekçesini 212 6575964 numaralı faxımıza iletmesi halinde değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.