ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

292018

GARANTİ BANKASI Müşteriyi Üzen Şirketlere Dikkat Etsin eczacibekir  [02 Mayıs 2008, 09:00]
Bankanızın Altivi.com adresiyle olan ilişkilerini, yeniden değerlendirmesini rica ediyorum. Çünkü bu internet adresinden, başka bir bankanın kredi kartıyla alışveriş yapmak istedim; ama yapamadım. Bankanızın kredi kartıyla ise çok kolay yaptım. Tam sevinmiştim ki, meğer Altivi adındaki bu firmanın, ürünlerini yasal süre içerisinde göndermediğini fark ettim.

Kartınızla yaptığım tek çekim ücret tutarını, iade süresiyle birlikte, en az 40 gün kullandığını fark ettim. Sizin banka olarak böyle bir şirkete nasıl sessiz kaldığınızı anlamıyorum. Kullanamadığım kartın bankasına da teşekkürlerimi ilettim. Sizinde müşteri memnuniyetini, ilk sıra bulundurmanızı tavsiye ediyorum.&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
02.05.2008

Sayın Bekir Kandereli ' nin şikayeti hakkında ,

Müşterimiz şikayeti bir yakını adına iletmiş olup , asıl kart sahibi olan Elçin Kıyak ile görüşülmüş harcama itirazına ilişkin itiraz dilekçesini 0212 657 21 10 'a faxlaması halinde gerekli değerlendirmelerin yapılacağı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.