ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ İhtiyaç Kredisinden Alınan Ücretlerdeki Tutarsızlık! hcemd  [01 Mayıs 2008, 09:00]
Bankanıza 5.000 YTL ihtiyaç kredisi için başvuruda bulundum. Anafartalar şubeden *** arayarak kredimin onaylandığını belirtti. Ben de kendisine ne kadar ücret kesiyorsunuz diye sordum. *** hanım da ''300 YTL civarında ücret kestiklerini'' iletti. Peki bu ücrete yapılan hayat sigortası da dahil mi diye sordum, evet dedi.

Pazartesi günü şubeye giderek kredimi onayladım ve ayrıca evimin de sigortalandığını ve bunun için ücret ödemeyeceğimi aktardı. 28.04.08'de 5.000 YTL hesabıma yattı. 275 YTL dosya masrafı kesildi. 31,14 YTL ev sigorta masrafı kesildi. 90 YTL (090093141577000) hayat sigortası kesildi ve yine 90 YTL daha (090093141577000) hayat sigortası kesildi. Ayrıca 15 YTL hayat sigortası kesildi.

1. Sorduğumda 300 YTL ücret alındığı yönünde bankanız çalışanı *** hanım bilgi veriyor. Tekrar soruyorum *** hanıma; bu 300 YTL içerisinde hayat sigortası var mı? Evet, bu ücret de bunun içerisinde diyor. Cuma günü tekrar arıyor, tekrar soruyorum aynı cevap. Peki, neden hesabımdan 275 YTL dosya masrafı haricinde farklı ücretler alınıyor?

2. Bana bankanın içerisinde işlemleri yaparken ''evinizi de sigortaladım garanti Bankası'nın kampanyası var ücret alınmıyor''. Tekrar sordum; ücret alınmıyor mu? Evet, bu işlem için ücret almıyoruz. Evinize broşürler gelecek ama önemli değil diyor. Bakar mısınız şu işe? Ertesi gün kampanya bitti herhalde bunun içinde 31,14 YTL ücret almışlar. Ben hiç hesabıma bakmayıp da hiç mi görmeyeceğim bu çekilen ücretleri?

3. İnternetten hesabıma baktığımda hesabımdan usulsüzce çekilen tutarları gördüm ve soluğu Balgat şubesinde aldım. **** hanımla görüştüm. Kendisi son derece müşteri odaklı bir şekilde yaklaştı ve bana yardımcı olarak gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Kendisine kurum kültürünü taşıdığı için teşekkür ederim. Ayrıca bu teşekkürümün ilgili yerlere aktarılmasını rica ederim.

4. Haklı müşteri hattınızı aradım. ***** hanım ile görüştüm. Çok yardımcı oldu. Garanti'den bir yetkilinin beni arayarak yapılan bu hatalı işlemler hakkında bilgi vermesini rica ettim. Ancak bu şekilde bir dönüş yapılamadığını sorunların şirket içerisinde çözüldüğünü aktardılar. Ancak ***** hanım yine de *** hanımla görüşerek dönüş yapacağını aktardı ve beni aradı. *** hanım beni arayıp bilgi verecekmiş. Zaten sorun *** hanımın bilgi vermesinden kaynaklanıyor.

Bu yaşadığım problemlerin acilen çözülmesini ve hesabımdan bilgim dışında çekilen tutarların iadesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

06.05.2008

Sayın Hüseyin Cem Daşkın ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile tekrar görüşülerek , iptal edilen sigorta poliçeleri hakkında bilgi iletilmiştir.

Saygilarimizla,

T.GARANTI BANKASI A.S.

HAKLI MUSTERI HATTI

444 0 338

01.05.2008 hcemd Bu firma hiç bir şekilde çözüme yaklaşmıyor sadece kendi hatalarını örtmeye çalışıyor yanlışlıkla yapılan hayat sigortasını ve ev sigortasını iptal etmek istiyor ve diğer 90 YTl ile 15 YTL Hayat sigortalarını iptal etmek istemiyor.Bankanız karşılasın dediğimde buna da yanaşmıyorlar.Kredim iptal edilsin dediğimde 275 YTL dosya masrafını benim ödememi istiyorlar.Üstelik banka çalışanının söyledikleri benim ile onun arasındaymış ancak banka bana bu kişinin söylediklerini bilemezmiş.Hakkımı yasal yollardan arayacağim.Şikayetvar com verdiğinizden destekten ötürü teşekkür ederim.Tüketici Hakem Heyeti ilede görüştüm pazartesi günü şikayetimi yasal mercilerede aktaracağım.

01.05.2008

Sayın Hüseyin Cem Daşkın ' ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Bireysel Kredi kullanımına ilişikin olarak Risk Hayat sigortası düzenlenmiş olduğu iletilerek detaylı bilgi verilmiştir.Personel ile ilgili şikayetinin değerlendirmeye alınacağı bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.