291307 |

| GARANTİ'nin Bitmek Bilmeyen Reklam Mesajları!
ibrahimcitekci
[30 Nisan 2008, 09:00]
Yaklaşık 2 yıl öncesi (süreyi tam bilmiyorum) Garanti Bankası'na kredi kartı için başvurdum. Günlerce bekledim fakat durumum uygun görülmediği için kart gönderilmedi.
Derken aradan belli bir zaman geçtikten sonra bir daha başvurdum, yine daha önceki gibi bekledim fakat durumum yine uygun görülmediği için yine kart göndermediler. Bu süre zarfında da sürekli olarak kendilerinden hem mail adresime hem de cep telefonuma kendilerinden reklam, kampanya mesajları-mailleri geldi.
Sitelerinden kendilerine mail atarak, bankalarının müşterisi veya üyesi olmadığım halde sürekli mesaj geldiğini ve rahatsız olduğumu belirttim. Sonra bir bayan arayarak bu durumu düzeltebilmek için sizin onayınızı almamız gerekiyor dedi. Ben de onay verdim fakat hala gelmekte ve rahatsız edilmekteyim.
Benim bu bankanın müşterisi olmam için durumumun uygun görünmüyor olmasını anlarım fakat benim kredi kartı başvurusu için doldurduğum, bilgilerin gizli tutulması gereken formdaki cep telefonumu ve mail adresimi alarak bunlara mesajların gönderilmesi bana göre bir banka için hem güvensizlik hem de ciddiyetsizlik.
Kart göndermeye durumum uygun görülmediyse neden ben bu kuruluşun reklamlarıyla rahatsız ediliyorum ki? Böylesine ciddiyetsiz bir bankanın bu durumuna dur denmeli, o yüzden yetkilerin gereken neyse yapması ve hiç kimsenin mağdur olmamasını ümit ediyorum. % |