ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Ödediğim Parayı Zorla Tekrar Ödetti tefikkaldirim  [24 Nisan 2008, 09:00]
Garanti Bankası Gemlik şubesine yapmış olduğum 4 adet 500 YTL ödemem Garanti Bankası'nın sisteminde 7 sefer gitmeme rağmen hiç bir şekilde görünmemiş.

Elimde ödeme dekontlarım olduğu halde ödeme yapmadığımı iddia edip, beni icra takibine almakla tehdit edip, ödediğim tutar tekrar alınmıştır. Şu an ödediğim halde bana ödeme yapmadığımı iddia eden Garanti Bankası yüzünden Merkez Bankası kara listesine alındım.

Bu yüzden hiçbir bankada işlem yapamamaktayım. Bu yanlış düzeltilmedi. Defalarca müracaat ettiğim ve geçen süre içersinde ödediğim halde benden o paranın birde faizi alındı.

Bankaya defalarca müracaat ettiğimde bu paraların görünmediği söylendi. Garanti Bankası sorunuma çözüm bulmadığı taktirde yasal yola başvuracağımı bildiririm.

İnsanlar borçlarını ödemediği zaman zarfında bankalar nasıl faiz alıyorlarsa ben de ödediğim paranın ve sicilime işlenip hiçbir şekilde bankalarla alışveriş yapamayışımın bedelini Garanti Bankası'ndan talep ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
24.04.2008

Sayın Tefik Kaldırım 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartına yapmış olduğu ödemelerde sorun olmadığı , bireysel kredi taksit ödemelerinin gecikmesi nedeni ile takip statüsünde olduğu bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.