ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kampanya Mesajındaki Eksik Bilgilendirme! ahmetkny  [19 Nisan 2008, 09:00]
4–5–6 Nisanda “100 YTL ve üzeri akaryakıt alana market harcamasının % 20'si, 100 YTL üzeri market harcaması yapana akaryakıtının % 20'si bedava bilgi için Bonus.com.tr” diye bir mesaj cep telefonuma geldi. Bonus.com.tr'ye baktığımda hiçbir bilgiye ulaşamadık.

6 Nisanda 100 YTL üzeri akaryakıt 200 YTL üzeri market harcaması yaptım ama hiçbir şekilde bedava Bonus olayı gerçekleşmedi. Garanti Bankası'nı arayıp durumu bildirdiğimde bana alışverişlerin ayrı günlerde yapılması gerektiği söylendi ama ilk olarak cep telefonuma gelen mesajda böyle bir şey yazmıyordu.

Daha sonra internetten girdiğimde bu konu ile ilgili herhangi bir şey görmediğimi söyledim. Yapabilecekleri bir şeyin olmadığını söylediler.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
19.04.2008

Sayın Ahmet Gümüşcan'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kampanya detaylarina www.bonus.com.tr adresimizden, 444 0 333 numarali Alo Garanti Hatti'mizdan ulaşabileceği iletilmiş olup sitemizde yer aldığı üzere aynı gün yapılan harcamalar kampanyaya dahil olmadığından bonus kazanamadığı bilgisi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.