ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Geçmişe Dönük Hesap Hareketlerimi Göremiyorum schmaltz  [18 Nisan 2008, 09:00]
Firma olarak on, şahsi olarak dört beş yıllık Garanti Bankası müşterisiyim. Askerlik görevimi yerine getirdiğim 15 aylık süre içerisinde (07.03.2006-14.04.2007) hesabımda yaptığım işlemlerimi ayrıntılı olarak göremiyorum.

Bankamın haklı müşteri hattını aradım. Bir çözüm olduğunu söylediler. Çözüm bana e-mail olarak gönderdikleri hesap hareketlerimin olduğu ekstre.

Bu ekstrenin bana bir faydası olamadığını, sadece parayı gönderirken açıklama kısmına yazdığım "cari hesaba mahsuben" yazısının yazdığı ama kime gönderdiğimi, göremediğim sayfalar ibaret olduğunu belirttim.

Sorunumun çözülüş şeklini de açıkladım. İnternet bankacılığına girdiğimde sadece 12 ay geriye dönük hesap hareketlerimi görebiliyorum, eğer bunu 24 ay'a çıkartırsanız bende yanındaki dekont linkine tıklayarak kimin hangi hesabına para gönderdiğimi görebilirim dedim.

Bu isteğimin mümkün olmadığını söylediler. Bankamdan gereğinin yapılmasını rica ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

25.05.2008 schmaltz Garanti bankası şikayetim ile ilgili gönderdiğim cevap yayında değil, sorunum çözülmedi. bilginize.
Saygılarımla,
Cem Yarımbaş

28.04.2008 schmaltz Garanti bankası hakkında yazdığım şikayet çözülmedi. Lütfen çözülen şikayetlere koyduğunuz mutlu bir ifade canlandıran smileyi kaldırırmısınız.

28.04.2008 schmaltz Şikayetimi çözdüğünüz yok, sizin ürettiğiniz şeyin adı size göre çözüm bana göre baştan savmak. İstediğim şey çok basit, internet bankacılığına girdiğimde geçmişe dönük olarak 2 yıllık hareketlerimi ve dekontlarımı görebilmem. Geçmişe dönük ekstre istemediğimi, sadece açıklma kısmına yazdığım bilginin göründüğünü kaç kere söylemem gerekiyor?
Haklı müşteri hattı adında bir hat var arayıp derdimi anlattığımda yine aynı çözüm sandıkları şeyleri tekrarlıyorlar ama sonuç yok..
Şikayetimde sanki çözülmüşcesine gülen bir smile koyulmuş, kaldırılmasını rica ediyorum.

Garanti Bankası
18.04.2008

Sayın Cem Yarımbaş 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , son bir yıla ait hesap hareketlerinin İnternet Şubemizden görüntülenebielceği, bir yıldan eski dönemlere ait hesap hareketlerini 444 0 333 numaralı Alo Garanti hattımızı arayarak talep edebileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.