ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Banka Kartım Bir Türlü Teslim Edilemiyor! foley  [18 Nisan 2008, 09:00]
Garanti Bankası'ndan banka kartı gelecekti. Aktif İleti hafta içinde 2 kez eve gelmiş ve işte olduğum için teslim edememiş ve not bırakılmış. Aktif İleti'yi aradım ve iş adresime gönderilmesini istedim. Bir hafta boyunca gelmedi.

12.04'te ilgili kurye eve telefon açtı ve kartı bırakacağını söyledi. Tüm gün evde bunun için bekledim. 17.00 gibi Aktif İleti'yi aradım. Dağıtımın 19.00'a kadar devam ettiğini ve beklememi söylediler ve tabii ki gelen olmadı.

15 Nisanda Aktif İleti internet sayfasına not bıraktım ve aynı zamanda Aktif İleti'yi aradım; çarşamba günü gönderileceği söylediler. Tamam yine bekledim ama gelen olmadı. Sonra cep telefonuna mesaj geldi ve Aktif İleti'nin iade edileceği yazıyordu. Ve artık Aktif İleti'nin benimle dalga geçtiğini düşünüyorum. İleti no:4486002431 %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
18.04.2008

Sayın Yusuf Sönmez 'in şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Bonus Vısa Kartının vade yenilemesi nedeni ile yeniden basımının yapıldığı ve kurye şirketimiz ile kendisine teslim edilmek üzere yönlendirdiliği iletilmiştir.Müşterimiz bir üst kart olan Plus kartını kullanmaya karar verdiği için bonus vısa kartın iptal işlemleri başlatılmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.