286215 |

| GARANTİ’nin İnternet Bankacılığı Çilesi
mentos68
[18 Nisan 2008, 09:00]
İşyeri olarak Garanti Bankası ile maaş anlaşması yapıldı. Maaş kartları dağıtıldı. İnternet Bankası başvurularını telefon ve internet aracılığı ile yapabileceğimiz söylendi. Söylendiği gibi müracaatımızı yaptık, şifremizi aldık. İş yerim şehre biraz uzak. Kolay gelinip gidilemiyor. İzin almakta o kadar kolay değil. O yüzden internet bankacılığını kullanmam gerekiyor.
Maaş günü gelip de Eft yapmam gerektiğinde, hesabımın tanımlanmadığını gördüm. 24 saat hizmet veren, alo bankayı aradım. Abartısız tam 20 dakikalık bekletilmeden sonra, bu işlemin banka şubelerinden yapılması gerektiğini söylediler. Neden o zaman 24 saat bankacılık diyorlar. İşlemin başvurularını telefon veya internet aracılığı ile yapmamızı istiyorlar.
Güvenlik sebebi ise, güvenliğimiz için anne kızlık soyadımızı bile söyletiyorlar. Bu güvenliğe aykırı değil mi? Kısacası alo banka dedikleri yerdeki insanlara ulaşmak için, yüklü bir miktar telefon parasını gözden çıkaracaksınız.Hem de sorununuzun çözülmediğini göreceksiniz. Bankanın önündeki uzun kuyrukların sebebi, çözülemeyen sorunlardan dolayı, şubeye yönlendirilen müşteriler olduğunu anladım.
Kaliteli hizmet anlayışına göre, söylediklerini yerine getirmeliler. Birçok arkadaşımla aynı işlemi yapmama rağmen, onlar havale eft yapabilmektedir. Ben maaşımı bile görememekteyim.& |