ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ’den Yaptırdığımız İşlemlerin Arkasına mı Düşeceğiz? cgdm  [18 Nisan 2008, 09:00]
15 Nisan 2008 günü, saat 11 civarında, açtırdığım elma hesabının iptali için, Garantinin Galatasaray Şubesi’ne gittim.Bana dilekçe yazdırdılar. Konuştuğum görevli, işlemin mesai sonunda tamamlanacağını ve hesabımın bir sonraki gün kesinlikle kapatılacağını söyledi. Bugün, tüm gün işim çok yoğun olduğundan, hesabıma bakamamıştım. Akşam eve geldiğimde ise, hesabın hâlâ açık durumda olduğunu gördüm.

Bankaya gidip bir de dilekçe yazıp, kapattırmaya dair her tür işlemi yaptığım halde, bir de müşteri hattıyla uğraşmak zorunda kaldım. Onlar da, şube kapalı olduğu için, yarın sabahtan çözebileceklerini söylediler. Tabi o da "diğer müşterilerle işimiz uzun sürerse, daha geçe de kalabilir" diye ekleyerek.

Müşteri olarak, yaptırdığımız her işlemin peşinden mi koşacağız? Bu çok acil bir işlem değildi, ama ya öyle olsaydı? Eğer öyleyse, garanti neden boşu boşuna o kadar eleman çalıştırıyor? Bireysel bankacılık dedikleri, işleme başvur; ama sonra peşini bırakma. Yoksa yapmayabiliriz mi?
&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
18.04.2008

Sayın Çiğdem Gümüşsoy 'un şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , Elma Hesabı hakkında detaylı bilgi iletilmiş ve talebi üzerine hesabın kapatıldığı bildirilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.