ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Yetersiz Kalan Kredi Kartı Limiti! tugsad  [17 Nisan 2008, 09:00]
Şimdiye dek ben diyeyim 15, siz deyin 25 kere kredi kartımın limitinin yükseltilmesi için, hem şube, hem de sesli mesaj (genel müdürlük) ile kredi kartı limitimin yükseltilmesi için adeta onlara yalvardım.

Adım Tuğşad Tülbentci. Bonus Premium sahibiyim. Üstelik her ay en az 3.500–4.500 YTL arası ödeme yapıyorum ve bunu okuyan Garanti Bankası mensupları bir araştırsın, eğer bir gün bile bu kadar yüksek miktardaki ödemelerimi aksattıysam, benim kredi kartımı derhal iptal etsinler.

Benim onlara diyeceğim şu. Sokaklarda stant kurup peynir-ekmek gibi kredi dağıtıp ondan sonra bu kartların ödenmemesi sonucu insanların peşinden koşacağınıza, ödemelerini yapan, aksatmayan müşterilerinizin biraz daha fazla değer verin. Ve eğer limitim yükseltilmezse ki sadece Premium değil, ek kart ve Bonus Plus da var, kartlarımın tamamını iptal ettirerek, sizi de borcunu ödemeyen insanlarla, mahkeme salonlarında baş başa bırakacağım.%

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
17.04.2008

Sayın Tuğşad Tülbentçi 'nin şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , gelir belgesi ile birlikte limit arttırım talebini içeren dilekçesini 212 6575964 numaralı faxımıza iletmesi halinde değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.