ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kart Borcunu İki Kere Tahsil Etti alylmz  [15 Nisan 2008, 09:00]
Garanti Bankası kredi kartı borcunun ödenebilmesi için Tansaş marketlerinden borç ödeme noktası diye bir hizmet vermektedir. Kart borcumu gidip Tansaş'a yatırabiliyorum. güzel bir hizmet, vakit kazandırıyor.

Ancak kart borcumu Tansaş'tan yatırmama rağmen banka aynı borcu hesabımdan otomatik ödeme talimatıyla ikinci kez tahsil etmiş. Olay Cuma günü oldu.

“O para bana hafta sonu lazım, tekrar hesabıma iade edilmesini istiyorum” dediğimde yetkili bunun mümkün olmadığını söyledi. Çünkü Tansaş'tan yapılan ödeme iki gün sonra hesaba geçermiş. (her şey online oldu, nasıl olur da para 2 gün sonra hesaba geçer bana bir bilen açıklasın. )

Parayı hafta sonu çekemezmişim. Bu nasıl iştir? Nasıl sistemdir? Nasıl ödüllü bankasınız? Zorda kalıyorum dedim ancak yardımcı olmadılar.

Hem iki kez tahsilat yapıyorlar, beni mağdur ediyorlar, hem de beni suçlu çıkarıyorlar. Madem hesaptan kesecektiniz neden elden Tansaş'tan ödeme kabul ettiniz?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
15.04.2008

Sayın Ali Yılmaz 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , ödeme noktalarından gerçekleştirmiş olduğu kart borcu ödeme işlemlerinin iki işgünü içinde kredi kartına yansıdığı ve kredi kartının aynı zamanda vadesiz YTL hesabına da bağlı olduğundan dolayı kart borcunun hesabından da tahsil edilmiş olduğu bilgisi verilerek, karttaki fazla ödemenin vadesiz hesabına aktarımı için gerekli işlemlerin başlatıldığı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.