ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ Bonus Kartım Neden Teslim Edilmedi? otogan  [14 Nisan 2008, 09:00]
Garanti Bankası'na ait olan Bonus kart başvurum sonucu, 30.03.2008 tarihinde, kartımın kuryeye iletildiği bilgisini aldım. Çalışan biri olduğum için ve sabit bir çalışma alanım olmamasından dolayı Aktif Dağıtım isimli kurye şirketiyle bir görüşme yaparak, kartımın belirlediğimiz bir gün içerisinde elime ulaşması konusunda talepte bulundum.

Aktif Dağıtım isimli kurye şirketi bana hafta içi herhangi bir zamanda, 5 iş gününün herhangi birinde ve herhangi bir saatinde gelebileceklerini, randevulu kurye teslim etmediklerini, Garanti Bankası'yla görüşmemi iletti.

Banka ile yaptığım görüşmede, bu tür bir talebi kurye şirketine iletemeyeceklerini ve kurye şirketiyle görüşmem gerektiğini söyleyip, topu kurye şirketine attılar.

Sonuç olarak: yaklaşık 15 gündür kartım basılmış olmasına rağmen elime geçmemiş ve ne zaman geçeceği de belirsiz olarak görünmektedir.

Hem Garanti Bankası hem de kurye şirketi olan Aktif Dağıtım bu konuda ilgisiz davranmaktadırlar. Kredi kartlarını hesap açtırırken başvurusu için ikna etmeye çalışan bankalar, kart basımından sonraki aşamada talepleri kulak arkası etmektedir.^^

Arkadaşına Gönder

18.04.2008

Sayın Osman Togan Tosunlu 'nun şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartı teslimatı sağlanmıştır.
Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.

HAKLI MÜŞTERİ HATTI

444 0 338

16.04.2008 otogan Sayın Yetkılı

Calıstıgınız kurye sırketı kartın teSlımatı konusunda bana hala herhangi bir donus yapıp telefon ıle ırtıbata gecmemıstır. ozetle kartıma hala ulasabılmıs degılım.
O.Togan TOSUNLU

14.04.2008

Sayın Osman Togan Tosunlu 'nun şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , kredi kartı teslimatı ile ilgili kurye şirketimize bilgi verileceği ve kart kendisine teslim edilene kadar konuyu takip edeceğimiz iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.