ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ’nin Bilyoner Hesabımdaki Paraya Ne Oldu? modestmuppet  [14 Nisan 2008, 09:00]
Antalya Side Kumköy'de bulunan Paramatik'ten Bilyoner hesabıma, 04.04.2008 tarihinde 20 YTL yatırması için, arkadaşımı gönderdim. Arkadaşım Bilyoner hesap numaramı yazıp, parayı makineden içeri vermiş.İşlemi tamamlayamadan makine hizmet dışı kalmış.Para içerde kalmış. Side Turgut Şen İş Merkezi karşısında bulunan şubenize, durumu iletmiştim.

Onlar ise, bahse konu olan Paramatik' in Antalya Merkez’e bağlı olduğunu, dolayısıyla sadece bir dilekçe kabul edebileceklerini söylediler. Muhtemelen paranın, 8-9 Nisan gibi Bilyoner hesabına yatacağını bildirmişlerdi.

Bugün itibariyle para hesaba geçmeyince şubeye uğradık.Aldığımız cevap; dilekçenin işleme konduğunu, lakin yapılan sayımda Paramatik’te fazla para çıkmadığı için iade etmelerinin söz konusu olmadığını beyan ettiler.

Arkadaşım üye numaramı yazıp, parayı da makineden içeri verdiğine göre, malum Paramatik’in yazar kasa fiş rulosu gibi olan rulo kağıdında, benim Bilyoner numaram ve paramın bir yerlerde yazılı olduğuna eminim. Dolayısıyla garanti bankasının haksız bir şekilde zimmetine geçirdiği 20 YTL’min, Bilyoner hesabıma yatırılmasını istiyorum.&

Davut

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
14.04.2008

Sayın Davut Çelik 'in şikayteti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek , ilgili Atm ' mizin incelenerek kendisine de tekrar bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.