283505 |

| GARANTİ Neden Borcu Yoktur Yazısı Vermiyor
gökdenizx
[11 Nisan 2008, 09:00]
2007 yılının Mayıs ayında, Garanti Bankası'na ait kredi kartımın kalan taksitlerini borcunu harcını ödedikten sonra iptal ettirdim. Kredi kartıma ait internet bankacılığını da, vadesiz hesabımı da iptal ettirdim.
Tam tarihini hatırlamıyorum ama Garanti Bankası Mardin şubesinden borcu yoktur şeklinde, tüm hesapların kapatıldığına dair yazı istedim.
Bankada görevli personel de bunu ancak müşteri hizmetlerinden alabileceğimi söyledi.
Müşteri hizmetlerini aradım. Bu yazıları bankanın vereceğini söyledi. Neredeyse yarım saatlik telefon görüşmesinden sonra bir defaya mahsus bu belgeyi göndereceklerini söylediler.
Aradan geçen süre içerisinde herhangi bir yazı yada belge göndermediler. Ancak; 08.04.2008 tarihinde mail adresime şöyle bir mesaj geldi.
-----------------------------------------------------
Sayın ****
Garanti internet şubesi kullanımınıza açıktır. Bankacılık işlemlerinizi kolayca yapmak için Garanti.com.tr'den müşteri numaranız, şifre ve parolanızla internet şubesi'ne giriş yapabilirsiniz.
Garanti internet şubesi hayatınızı kolaylaştıracak!
Tüm bankacılık işlemlerinizi internet şubesinden yapın!
Vadeli-vadesiz YTL/döviz hesabı, elma hesabı veya yatırım hesabı açabilir ve hesap hareketlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
Yatırım fonu, döviz, hazine bonosu, eurobond, hisse senedi alıp satabilirsiniz.
Hesaplarınızdan yurtiçi ve yurtdışına para gönderebilir, ileri tarihli havale/eft emri verebilirsiniz.
Kredi kartı hesap özetinizi görüntüleyebilir, taksitli nakit avans kullanabilir, kart borcunuzu ödeyebilirsiniz.
Kredi kartı, tek hesap, bireysel ihtiyaç kredisi ve sigorta ürünleri için başvuruda bulunabilirsiniz.
Elektrik, su, telefon, doğalgaz vb faturalarınızı tesisat no ile ödeyebilir veya otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
cepbank tanımlayarak cep telefonunuzdan mesajla istediğinize ya da kendinize para gönderebilirsiniz.
Garanti Hatırlat'ı kullanarak günü gelen ödemelerinizi, döviz kuru, fon fiyatları ve yatırım özeti bilgilerinizi cep telefonunuza kısa mesaj, bilgisayarınıza e-posta ya da internet şubesindeki ajandanıza uyarı mesajı olarak alabilirsiniz.
İnternet şubesi'nin avantajlarından yararlanın! Para transferlerinizde daha az işlem ücreti ödeyin. Siz de garanti internet şubesi'ni hemen kullanmaya başlayın, zaman kazanın! ^^ |