ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

GARANTİ'de Kampanya Var, Yüklenen Bonus Yok Azolik38  [10 Nisan 2008, 09:00]
Bu bankanın 9 yıllık müşterisiyim. 5406 **** numaralı kredi kartım var. Bu şahıslar iki de bir kampanya mesajı yolluyorlar. Mesela 28, 29, 30 Mart tarihlerinde ayrı günlerde 100 YTL ve üstü market veya akaryakıt alışveriş yaptığımızda %20 Bonus para vereceğini beyan ettiler.

Bunun üzerine 28 Mart tarihinde 135 YTL market alışverişi yaptım. 29 Mart tarihinde ise 200 YTL. Lik akaryakıt alışverişi yaptım. Müşteri hizmetleri olan 444 0 334 numaralı telefonlarını 7 kere aramama rağmen hiç yardımcı olmadılar.

Form dolduruyorlarmış. 09.04.2008 günü aradım. Görevli 28 Mart'ta yaptığım alışverişin kampanya kapsamında olmadığını, tekrar formumun doldurulduğunu söyledi.

Fakat bu banka 28 Mart tarihinde yaptığım market alışverişinden sonra, “Tebrikler 100 YTL üzeri alışverişinizi başarıyla gerçekleştirdiniz” dedi. O zaman bu bankada Alzhemier hastalığı başladı.

Mail attım, lütfedip cevap yollamadılar. Hakkım olan 40 YTL. Lik Bonus paramın yukarıda vermiş olduğum karta yüklenmesini istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

14.04.2008

Sayın Aziz Olcay İkinci 'nin şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kampanya bonusunun yüklendiği bilgisi iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338

10.04.2008

Sayın Aziz Olcay İkinci 'nin şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kampanyamız dahilinde yapmış olduğu alışverişlerinin incelenerek tekrar bilgi verileceği iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.