ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kredi Kartımın Düşük Limiti! mazılı  [10 Nisan 2008, 09:00]
Kredi kartı başvurumuzu değerlendirip bana kredi kartı göndermişiniz. Ama beni üzen taraf limitinin çok düşük olması. Çevremde sizin kredi kartınızı kullanan birçok arkadaşım var. En küçük limiti 5.000 lira. Dolayısıyla bu beni rahatsız ediyor. Rahatsız etmesinden ziyade bana verdiğiniz 1.000 lira limit benim hiçbir işime yaramıyor. İşime yaramayan kredi kartını kullanmak istemiyorum.

Sizden ricam kredi kartımın limitini yükseltmeniz. Eğer yükseltmeyecekseniz lütfen kredi kartımı iptal edin. Oysaki bankanız saygın bir banka olduğundan sizinle çalışmayı istiyorum ama kredi kartını kullanırken limiti beni bankanızdan soğutuyor.

Sizden ricam çalışmalarımızın devam etmesi acısından kredi kartımın limitini yükseltmeniz yönündedir. Eğer yükseltmeyecekseniz lütfen iptal edin ki bu sıkıntıdan kurtulalım. %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
10.04.2008

Sayın Cihan Yılmaz 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek kredi kartı limit arttırımı değerlendirme kriterlerimiz hakkında detaylı bilgi verilerek , gelir belgesi ile birlikte limit arttırım talebini içeren dilekçesini 212 6575964 numaralı faxımıza iletmesi halinde değerlendirme yapılacağı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T. GARANTİ BANKASI A.Ş.