283027 |

| GARANTİ'deki Paramı Eft Yaptıramadım
ecom55
[10 Nisan 2008, 09:00]
Bankaları, emeğin, alın terinin, bir ömür boyu; belki de her şeyden kısarak yaptığımız birikimlerin bizden daha iyi muhafaza edeni olarak görüyordum. Lakin Garanti Bankası'nın kredi kartının S.bb.com adlı ‘'şok'' kampanyasına dahil olup, beni günlerdir uykusuz gecelere bırakmasına kadar…
Düşünebiliyor musunuz? Bir site kampanya yapıyor ve bu kampanyadan bankanın kredi kartı %20 indirimli olarak kullanılıyor ancak bankadan kimsenin haberi olmuyor.
Sen dakikalarca telefonlara hapis oluyorsun. Bundan hiçbir çıkarı olmayan bir kurum, Sikayetvar.com'un, uğraşlarıyla siparişim iptal ve iade olabiliyor. Para iade olduktan sonra sayın müşteri hezimetleri temsilcisi size, paranın hesabınıza iade olduğundan habersiz eriyip, 30 gün yasal süreden sonra işlem yapabileceğini söylüyor. Ama para kartıma iade olmuştu zaten. Hadi bunu sineye çektik diyelim.
Bunun yanında, kredi kartı hesabıma, bankanın verdiği limitin haricinde yaptığım +543 YTL artı para bakiyesini bugün sabah 9.00'dan beri 6 kez müşteri hezimetlerini (bulunduğum yerde Garanti Bankası şubesi yok) aramama rağmen saat 16.00'ya kadar eft yaptıramadım.
Haklı müşteri hattının aklı nerelerde acaba? Müşteri hezimetleri haksız müşteri hattına yönlendiriyor, haksız müşteri hattı da müşteri hezimetlerine... Keşke en çok arayan müşteriye Bonus verseler?
Mutlaka bu parayı kardeşime eft yapmam gerektiğini söyledim. Olmadı, bir türlü aktarma işi kayıttan çıkamadı nedense? Okuyan kardeşim benden para beklesin dursun, kimin umurunda? Hep banka haklı nedense?
Garanti Bankası benim alın terimi korumayı garanti edemiyorsa ve bana paramı çekerken kolaylık gösteremiyorsa onlara ne demeli bilemiyorum ki?^^ |