GARANTİ'nin Kart Aidatları Ne Zaman Son Bulacak?
obcag@yahoo.com
[09 Nisan 2008, 09:00]
Garanti Bankası kredi kartlarımda maruz kaldığım yıllık aidat bedeli adı altında alınan bedellerini şikayet etmek istiyorum.
Bonus ve Shop&Miles kartlarım vardı. Eşime de ek kart verdiler. Toplam 4 kart için Mart ayı ekstremde 130 YTL civarında bir kart bedeli kesmişler.
Bu duruma kim dur diyecek? Aradım. Konuştuğum kişiler standart olarak haksız olduğumu, bunu söylediklerini ve aidatları alacaklarını söylediler.
Ben de tüm kartlarımı iptal ettirdim. Şimdi bu aidatları ödemek istemiyorum. 444 0 338 Haklı Müşteri Hattı'nı aradım. 1 hafta 10 gün kayıtları inceleyeceğiz ve haklı/haksız olduğunuza karar vereceğiz dediler.
Davul da tokmak da onlarda, hakim de onlar. Bizim hakkımızı kim koruyacak?^^
18.04.2008
obcag@yahoo.com
Müşteriyi bu kadar mağdur eden başka bir firma görmedim.
Arkadaşlarınız 3-4 kez arayıp bugün dönüyoruz şu gün dönüyoruz dediler. 10 gündür arayan soran yok.
Resmi olarak Dilekçede yolladım iadeli-taahhütlü elinize geçti takip ediyorum. Onada yanıt vermediniz. İvedi olarak resmi yanıtınızı bekliyorum. Yanıtınızı en geç Pazartesi almadığım durumda yasal yollara başvuracağım, onların başvuru belgeleri ve dilekçelerini de hazırladım.
Bilginize,
Onur
09.04.2008
Sayın Onur Baran Çağlar 'ın şikayeti hakkında ,
Müşterimiz ile görüşülerek , kart başvuru akibeti hakkında gerekli araştırmaların yapılıp kendisine tekrar bilgi verileceği iletilmiştir.