282401 |

| GARANTİ Kapatılan Hesaptan Faiz Almaya Devam Ediyor
sbulente
[09 Nisan 2008, 09:00]
Yaklaşık bir yıl önce, şubeye bizzat giderek, kapattırdığım hesabım bana sorulmadan açılmış ve üzerine faiz işlenmişti.
Oğlumun siteniz üzerinden şikayeti üzerine yetkililer, oğlumu arayıp, hatanın düzeltildiğini söylediler. Gerekli tutarı tarafıma iade ettiler.
Bu işlemler olmadan önce bankaya gidip 123 YTL yatırmıştım. Yine hesabımın kapanması için istekte bulunmuştum.
Fındıkzade Garanti şubesinden yetkili, hesabımın kapatıldığını, artık faiz işlenmeyeceğini söyledi. Bu arada bize iade edilen tutarda fazlalık olduğu için kredi kartıma yönlendirdim.
Daha sonra oğlum yine siteniz aracılığıyla Garanti Bankası ile iletişime geçip kendilerine durumu izah etmiş. Garanti Bankası'nın Haklı Müşteri Hattı çalışanı oğluma bir daha babası adına şikâyet göndermemesini ve artık ödeme yapmayacaklarını, bir daha yardım etmeyeceklerini ima eden cümleler kurarak (ve dinlemeyerek) telefonu kapatmış.
Haklı olduğumuz halde faiz ödeyerek kapatma girişiminde bulunduğumuz hesabımızın tekrar tekrar açılarak (ki bu süreç bir yılı aşkındır devam etmekte) bizden yine faiz istemesi nedendir?
Banka yetkililerinden sadece bunun yanıtını istiyorum.^^ |