ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kampanyası Sorunlu Mu? yusufizmir  [09 Nisan 2008, 09:00]
Bana Bonus karttan sms geldi.”28-29-30 Mart'ta 100 YTL ve üzeri akaryakıt alana, market harcamasının % 20 si, 100 YTL üzeri market harcaması yapana, akaryakıtının %20'si bedava” diye…29 Mart tarihinde 150YTL'ye akaryakıt, yine aynı gün içerisinde,114 YTL'ye market alışverişi yaptım.

Hediye olan 20 YTL gelmedi.Bankayı aradım.Bana 2 alışverişi de aynı gün yani 29 Mart'ta yaptığım için, kampanya sayılmıyormuş.Farklı gün olması gerekiyormuş.Sms'de “Alışveriş farklı günlerde yapılacak” diye bir ibare kesinlikle yok.&

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
09.04.2008

Sayın Yusuf Bal 'ın şikayeti hakkında ,

Kampanya tarihleri : 28 - 29 - 30 Mart Tarihleri arasında ;
Akaryakıt sektöründe 100 YTL ve üzeri harcama yapan müşteriler kampanyanın sonraki günlerinde yaptığı 100 YTL ve üzeri market harcamalarında %20 Bonus kazanıyor.
Aynı şekilde 100 YTL ve üzerinde market harcaması yapan müşteriler sonraki günlerde yaptıkları 100 YTL ve üzeri benzin harcamalarında %20 Bonus kazanıyorlar. ( Kampanyanın ilk alışverişleri sadece 1-2. gün yapılmalıdır. son gün yapılan ilk alışveriş için kampanya sonrasındaki 2. gün harcaması sayılmayacaktır.)

Müşterimiz ile görüşülerek ,29/03/2008 tarihinde yapmış olduğu alışverişlerin aynı günde yapılmış olmasından dolayı kampanyadan yararlanamadığı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.