281485 |

| GARANTİ'den Çelişkili Limit Artırım Süreci
mab38
[07 Nisan 2008, 09:00]
Adıma kayıtlı kredi kartımın limiti yetersiz olduğu için limit artırım talebinde bulunmak istedim. Müşteri hizmetlerinizi aradım. Faks ile belgeler göndermemi istediler.
Gönderdim. Daha sonra telefon ettiler. Limitimin artırılmayacağını, yeterli olduğunu söylediler. Halbuki yetmiyor. Ek kartım ile ortak limit kullanıyorum. Artırılmama nedeni olarak aylık 1650 YTL lik gelirimin şimdiki limit için yeterli olduğunu söylediler.
Bundan birkaç ay önce sesli mesaj olarak cep telefonumu aradılar. Limitimi 12000 YTL ye çıkarmam için onay istediler. Ben de 12000 YTL'lik tutar çok olduğu için reddettim. 8000 - 9000 YTL'lik limit istiyordum. O zaman 12.000 teklif ettiler. Çok olduğu için kabul etmedim.
Şimdi ise ben limit artırımı istiyorum. Yok! Gelirinize bu limit uygun diyorlar. Çelişki içerisindesiniz. Ayrıca kartım Premium özellikli bir kart olduğu için limitinin yüksek olması gerekir.
Etrafımdaki arkadaşlar, bankayı arayıp, “kart ücreti alırsanız kartımı kapattıracağım” tehdidiyle kart ücreti kadar bonusu sizden alıyorlar.
Kaç yıllık müşterinizim, bana böylesine bir uygulama yapmadılar. Kısacası Garanti Bankası'nın hizmet anlayışını beğenmedim. Uzun süreli müşteriyi değil de diğer müşterilerini koruyorlar.^^ |