281115 |

| GARANTİ'nin Sağlayamadığı Müşteri Memnuniyeti!
mude3635
[05 Nisan 2008, 09:00]
Ne yazık ki elimde olmayan nedenlerden dolayı Garanti Bankasının müşterisi olmak zorunda kaldım. Çalıştığım şirketin maaşları Garanti Bankası'na yatırması ile başladı maalesef serüvenim. Garanti bankamatik kartımı evime yönlendirmişler fakat evde olmamam nedeniyle aile fertlerime teslim edilmemiş olan kartıma istinaden bir kargo kağıdı bırakılmış. Kartı teslim alabilmem adına evde benim olma zorunluluğum söz konusuymuş.
Abonelerinin güvenliği açısından tamam dedim, büyük bir kuruluş olabilir diyerek 2 ay önce aradım bankayı. Kartım yok ama işlem yapmak istiyorum bana web şifremi verebilir misiniz dedim. SMS olarak yönlendirdik dendi fakat cep telefonuma şifre ile ilgili herhangi bir SMS gelmedi.
Ben bu arada numarası 4440333 olan çağrı merkezini defalarca aramama rağmen tekrar bu şifreyi gönderemeyeceklerini belirtiyorlar. Yap güvenlik teyidini, ver şifremi diyorum ama karşımdaki memnuniyet sağlamayı amaçlayan arkadaşım bu bilgiyi paylaşmamakta ısrar ediyor ve her seferinde işlemlerim yeniden başlatılıyor.
Dakikalarca hatta bekletildikten sonra artık bıkmış ve usanmış bir şekilde tekrar aradım. Artık karşımdaki durumdan anlamayan müşteri temsilcileriyle görüşme gibi bir niyetim yoktu, kendisinden takım lideriyle görüşmek istediğimi aktardım. Beni bir süre hatta bekletti ve takım liderine aktardı. Tabii bu noktaya gelinceye kadar en az 10 kere konuşmuşumdur.
Takım lideri de aynı şekilde bana yardımcı olamayacağını belirterek şifrenin sıfırlanabilmesi için bankaya gitmem gerektiğini aktardı. Hafta içi bir gün işten izin alarak ben fedakarlık yapıp bankaya gidip şifremin sıfırlanması ile ilgili işlemlerin yapılmasını rica ettim. Sarıyer şubesi tarih yaklaşık 27 gün önce stantta oturan arkadaş bana bir dilekçe verdi ve bu dilekçeyi imzalamamı istedi.
Neyse gönül rahatlığıyla artık tekrar aradığımda işlemlerimi yapacaklar şifreyi gönderecekler düşüncesiyle bankayı 04.04.08 tarihi itibariyle tekrar aradım ama karşımdaki müşteri temsilcisi ne dese beğenirsiniz? maalesef şifreniz resetlenmemiştir. Bana ne? Bu şifre benim değil mi? Gönder işte, gelmedi elime. Senin standa koyduğun arkadaşın benim dilekçemi işleme almadıysa benim günahım ne?
Yaptığım tüm görüşmelerin dinlenmesini ve gerekli uyarıların verilmesini istiyorum. Ne olursa olsun bana dönecekseniz çözümle dönün beni yönlendirmeyin ya da bilgi aktarmayın, şifreyi gönderin. Bir şey daha var, lütfen kredi kartı almam için beni rahatsız etmeyin. % |