ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ Kart Limitimin Arttırılmasını İstiyorum! alparslan19  [03 Nisan 2008, 09:00]
Garanti Bankası'nın 8 adet kredi kartını 3 adet mevduat hesabını (YTL USD ve Euro) ve Garanti Emeklilik'i kullanmaktayım. Siz diyeceksiniz ki firstclass müşteri misin? Şubeye vardığımda evet öyle diyorlar bana çünkü benim bu 8 kartın ortak limiti 1.000 YTL ve yıllık 500 YTL kart ücreti alıyorlar benden. Yazık günah ya hadi ona da bir şey demiyorum.

American Express Gold kart verildi bana. Bu kart normalde en az 6000 YTL Bonus Card limiti olanlara veriliyor ama benim Amex gold limitim 300 YTL. Kart geldi 1 gün sonra 150 YTL'si çekilmiş bile. Neymiş kart ücreti. Madem benim limitlerimin % 50'sini kart ücreti alıyorsunuz hesaplarımda aylık 3–4 milyar girdi çıktı oluyor ve sizin tüm ürünlerinizi kullanıyorum neden limit artışı yapmıyorsunuz?

Geçen ay konuştuğumda genel merkezle bana denildi ki sizin müşteri numaranız üniversite bankacılığı kapsamında gözüküyor Fethiye şubesine gidin ve bunu kaldırtın dediler. Fethiye şubesine gittim bana dedikleri cevap şu; böyle bir şey hiç başımıza gelmedi, biz bunu yapamayız, nasıl yapıldığını bilmiyoruz, genel merkezle konuşun.

Genel merkezi arıyorum Fethiye şube yapacak bunu diyorlar. Kısacası banka bankalıktan çıkmış birbirine sevk ediyor, ortada çözüm denen bir şey yok.

Dün yine limit artırımı için 2.075 YTL'lik gelir belgemi ve imza sirküleri, dilekçe kısacası resmi evrak ne varsa faksladım. İnşallah limit artırımı bu sefer yapılır yoksa tüketici hakları mahkemesine başvuracağım. Benim ortak limitim 1.000 YTL iken şu an -1.200 YTL. Neden mi? Kart ücreti kesiyor banka her ay.

Madem kart ücreti alıyorsun benim limitimin % 50'sini o zaman limit arttır da benimde işime yarasın kart. Vallahi benim diyeceklerim aslında bitmez de kısa kesmek zorundayım. Garanti'den böyle bir şey hiç beklemezdim. Eğer artış yapılmazsa hem şikayet edeceğim hem de tüm ürünlerimi iptal ettireceğim. Konuyla ilgili Merkez Bankasına gerekli bilgiyi de soracağım. Kart ücreti kesilerek nasıl benim limitim -1.200'lere düşürülür?%

Arkadaşına Gönder

07.04.2008

Sayın Eyüp Arslan 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile tekrar görüşülerek , limit arttırım talebi hakkında detaylı bilgi iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338

03.04.2008

Sayın Eyüp Arslan ' ın şikayeti hakkında,

Müşterimiz ile görüşülerek limit artırım işlemi için gelir belgesi ve talimat dilekçesinin şubeye teslim edilerek yada 212 6575964 nolu faksa iletilmesi durumunda değerlendirmeye alınabildiği iletilmiştir. Kredi kartının ünibank kapsamında açılmış kart olması sebebiyle garantörün ilgili belgeleri göndemesi gerektiği yada ünibank kapsamındaki kart ve hesaplardan şubesi ile görüşülerek çıkış yapması durumunda kendi gelir belgesi ve talimatı ile işlemin değerlendirilebileceği belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.