ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Kaçıncı Sınıf Vatandaşız? celal3457  [04 Nisan 2008, 09:00]
Garanti'yle artık çalışmıyorum ve mutluyum. Bilmiyorum kaç kişi memnundur Garanti Bankası'nın kişiye özel numara uygulamasından. Örnek:bir şubeye gidiyorsunuz ve 1 dakika sürecek bir işleminiz var. Bu şubede ortalama kaç dakika veya kaç saat beklemeniz gerekir?

A- 15
B- 25
C- 45
D-75

Evet soru bu. Haydi cevaplayın bakalım. Kaçıncı sınıf vatandaşız görelim. Bu sorunun cevabını Taksim şubesinde, her seferinde istisnasız, 45-75 dk arasında bekleyerek veya bekletilerek işlerimi halletmeye çalışıyordum. Sırf uyguladıkları bu insanlık dışı sınıflanmış numara uygulamasındaki adaletsizlikten bıktığım için tüm kredi kartlarımı, hesaplarımı, kapattım.

Ama ne değişti? Hâlâ aynı tas aynı hamam. Ey Garanti yetkilileri; bırakın bu sınıf ayrımcılığını! Sen az çalışıyorsun, o çok çalışıyor muamelesi yapmayın. ^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
04.04.2008

Sayın Celal Çetin 'in şikayeti hakkında ,

Q-matic sistemi, müşteri grupları ve Bankacılık işlemlerine göre öncelik belirler. Bu uygulamadaki amacımız, benzer işlem gruplarını aynı gişeye yönlendirerek gişe hizmetlerindeki verimliliği artırmaktır.

Müşterimiz ile görüşülerek şubelerimizdeki bekleme sürelerimiz ve Q-matic sisitemimiz hakkında detaylı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla,

T.GARANTİ BANKASI A.Ş.