ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'de Amerika'daki Kardeşimin Hesabını Kapatamıyoruz! dkalpha  [03 Nisan 2008, 09:00]
2006 Mart ayında kardeşim Amerika'ya gitti. Denizli Bayramyeri şubesinden aldığı kartı kapattırmak içinde 2006 Mayıs ayında telefonla başvurdu. Bu konuşmalar muhakkak kayıt altındadır. Garanti yetkililerinin bu kayıtları dinlemesini isterim.

Konuştuğu müşteri temsilcisi kullanılmayan kart iptal olur demiş. Ve ücret de alınmaz demiş. Kardeşim Yavuz Koçak. Kardeşime 2007 Mayıs ayında bir ekstre geldikten sonra hesabın kapanmamış olduğunu anladık. Hesap 30 lira kart bedeli.

Şimdiye kadar da 25 liraya yakın faiz işledi. Toplam 55 lira. Kardeşim Amerika'dan tekrar aradı bu kez şu lazım bu lazım diye birçok kez işi salladılar. En son faks gönderin dediler ve faks 31 Mart 2008 tarihinde gönderdi. Faks Bayramyeri şubesinin ekranına düştü. Bunu yetkiliden teyit ettirdim. Bu faksı da kabul etmiyorlar. kendisiyle görüşmemiz lazım dediler.

Ben İstanbul'dan aradığım halde 15 dakikada ancak muhatap bulabildim. Ve Denizli Bayramyeri şubesinde telefona bakan bayan “beyefendi benim bir sürü işim var. Sizinle zaman harcıyorum. Sırada bir sürü müşterim var” diye bir tabir kullandı. Hiç hoş değildi.

Şuan bana Garanti kart vermeye çalışıyorlar ve hiç demiyorlar sizinle vakit geçiriyoruz diye. Umarım Garanti'nin teknolojisi bu telefon kaydını dinlemeye haizdir. O yetkili teyit için kardeşimi arayacağına dair söz verdi ama 2 gün geçmesine rağmen kardeşim aranmamış. En güvenilir şirket hizasında birinci olan şirket bakalım ne kadar güvenilir? %

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
03.04.2008

Sayın Davut Koçak 'ın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz şikayeti bir yakını adına iletmiş olup , asıl kart sahibi olan Yavuz Koçak 'ın iletişim bilgileri alınarak şikayetine ilişkin kendisi ile görüşüleceği iletilmiştir.Müşterimiz yurtdışında olduğundan saat farkı nedeni ile akşamüstü aranarak bilgil verilecek siteye de bilgilendirme yapılacaktır .

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.