280022 |

| GARANTİ Flexi Kartıma İndirim Yaptıramadım
oktayzeren
[03 Nisan 2008, 09:00]
Flexi kredi kartını 3 yıldır kullanmaktayım. İlk kartımı alırken e-ekstre uygulaması kullanırsam, yıllık kart ücretimden 5 YTL düşeceği söylendi.2 yıldır bunu sorunsuzca kullanıyordum. Kart ücreti ne gelirse, bu 5 YTL indirimli olarak kartıma yansıyordu.
Fakat bu yıl 3.yılımı tamamladığımda, bankadan 26.02.2008 09:50 tarihinde bir e-mail aldım. Flexi ile yeni bir yılınızı tamamladınız.Kartınızın bilgileri aşağıda yer almaktadır, diyordu. Yıllık kart ücreti e-mailde 8 YTL yazıyordu. Seçtiğim kampanyada kart ücreti 13 YTL ve e-ekstreden dolayı 5 YTL indirim yapılmış.Her şey normaldi. Fakat kredi kartıma 13 YTL yansıtıldı.5 YTL indirimi bir türlü alamadım.
Müşteri hizmetlerini aradım. Konunun araştırılması için bir form doldurduk.3-4 gün içinde tekrar aradım.Benim doldurduğum forma ulaşamadılar. Tekrar form doldurduk. Daha sonra yine sonuç alamadım.
Sonunda Garanti Bankası Haklı Müşteri Hattı’na mesaj bıraktım. Beni aradılar.Durumu anlattım, incelemeleri yaptılar. E-ekstre talimatınız görünmüyor, eski talimatınızı kapatıp, yeni bir tane açtığınızda 5 YTL kartınıza yatacaktır, dendi. Hatta müşteri hizmetlerine birlikte bağlandık. Söyleneni yaptık; fakat yine bir şey olmadı.
Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Bu sefer kesin bir cevap aldım. Yılda bir kez 12 ay tamamlandıktan sonra e-ekstre`yi iptal edip, tekrar başlatmamız gerekiyormuş. Bu işlemi yaparken, kredi kartıma ceza 5 YTL yansıdı.Oysa ben 2 yıldır hiç adresime ekstre almıyordum.
E-ekstreyi tekrar açtığımızda 5 YTL hesaba yattı.O da kesilen cezaya gitti. Yani sonuçta hiç bir şekilde bu 5 YTL indirimi alamadım ve alamıyorum.
Bu konu için ikinci kez Garanti Haklı Müşteri Hattı’na mesaj bıraktım.Hâlâ bana bir dönüş olmadı.& |