ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'nin Kart Yenileme Masrafı Sicilimi Kirletti SLC  [02 Nisan 2008, 09:00]
Uzun süre kullanmadığım Bonus kartıma kredi kartı yenileme ücreti yansıtılmış. Defalarca Garanti telefon bankacılığından kartı iptal ettirmek istedim. Buna rağmen şifreniz kilitlenmiştir mesajıyla işlemi yapamadım. Bu arada da kartı kullanmıyorum tabi ki.

En son geçen hafta Garanti Maslak şubesinden kartla ilgili sorunları halledip bir de internet şifresi aldım. Kartı kullanmaya karar verdim. Ekstre gelince kart borcunu da öderim diye düşünüyordum. 31 Mart tarihinde kartı ilk kez kullandım.

01 Nisan'da cep telefonumda "Kredi ürünleriniz borcun ödenmemesi nedeniyle iptal edilmiştir. Bilgi için 0 212 630 15 ** numarayı arayın" mesajını görüp derhal numarayı aradım.

Kart yenileme ücreti yüzünden kartımı kapattıklarını ve Kkb (kredi kayıt bürosu) kayıtlarına bilgilerimi girdiklerini öğrendim. Karttaki bütün bakiyeyi (dün çekilen de dahil) derhal kapattım, ancak banka yetkilileri Kkb kaydının silinemeyeceğini, 5 yıl boyunca sırf kredi kart yenileme masrafı yüzünden bu listede görüneceğimi söylediler.

Durumdan son derece rahatsızım. Temiz kaydımın bu şekilde kirletilmesini haksız buluyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
02.04.2008

Sayın Sibel Çaşka'nın şikayeti hakkında ,

Müşterimiz ile görüşülerek, detaylı bilgi verilmiş ve memnuniyeti sağlanmıştır.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.