ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Garanti Bankası

GARANTİ'den Yanıltan Bonus Reklamları sevgiduyar  [02 Nisan 2008, 09:00]
29.03.2008'de telefonla şöyle bir kampanya mesajı geldi: 28-29-30 Mart'ta 100 YTL ve üzeri akaryakıt harcamalarında market alışverişlerinizin %20'si, 100 YTL market alışverişinizde akaryakıt harcamanızın %20'si bedava.

Nakit yapacağım alışverişimi gelen bu mesaj üzerine, akaryakıt alarak kredi kartıyla 30.03.2008 tarihinde yaptım. İndirimim kasada, ödeme sırasında, yapılmayınca marketin (Carrefour) danışmasına sordum. İndirimin ekstreme yansıtılacağını söylediler. Mantıklı diyerek evin yolunu tuttum.

31.03.2008 de internetten kartımı kontrol ettim. İndirim tutarının ekstreme yansıtılmadığını gördüm. Bunun üzerine Garanti Bankası müşteri hizmetlerini aradım. Akaryakıt ve market alışverişimi aynı gün yaptığım için bu kampanyadan yararlanamadığımı söylediler.

Ama mesajda ''Farklı günde yapacağınız'' diye bir cümle geçmiyor. Şikayetim ve sinirlendiğim nokta, “Kampanya mesajında ''aynı yada farklı'' gün diye bir ibarenin kullanılmıyor olması.

Neden en önemli kısmı atlanıyor? Bunun müşteriyi aldatmak için bir oyun olduğunu düşünüyorum. Bu kampanya mesajları geldiğinde ayrıntılı bilgi almak için illaki müşteri hizmetlerini arayıp 15 dk bonus reklamı dinledikten sonra bilgi alıp kampanyadan 3 kuruş indirim kazanacağız diye bir sürü telefon faturası ödemek zorunda mıyız?^^

Arkadaşına Gönder

Garanti Bankası
02.04.2008

Sayın Sevgi Afat 'ın şikayeti hakkında ,

Kampanya tarihleri : 28 - 29 - 30 Mart Tarihleri arasında ;
Akaryakıt sektöründe 100 YTL ve üzeri harcama yapan müşteriler kampanyanın sonraki günlerinde yaptığı 100 YTL ve üzeri market harcamalarında %20 Bonus kazanıyor.
Aynı şekilde 100 YTL ve üzerinde market harcaması yapan müşteriler sonraki günlerde yaptıkları 100 YTL ve üzeri benzin harcamalarında %20 Bonus kazanıyorlar. ( Kampanyanın ilk alışverişleri sadece 1-2. gün yapılmalıdır. son gün yapılan ilk alışveriş için kampanya sonrasındaki 2. gün harcaması sayılmayacaktır.)

Müşterimiz ile görüşülerek ,30/03/2008 tarihinde yapmış olduğu alışverişlerin aynı günde yapılmış olmasından dolayı kampanyadan yararlanamadığı iletilmiştir.

Saygılarımızla,

T.Garanti Bankası A.Ş.
Haklı Müşteri Hattı
444 0 338

02.04.2008 sevgiduyar sadece göreviniz olan geri dönüş işlemini yaptınız,görüşmeden sonuç alınmadı