279779 |

| GARANTİ'ye Atm'den Yatırdığım 2750 YTL'ye Ne Oldu?
Nergal
[02 Nisan 2008, 09:00]
zaman zaman Garanti Bankası paramatik kartımı kullanarak para yatırırım. 31.03.2008 tarihinde saat 19:30 civarı İstanbul İstiklal Caddesi üzerinde, Galatasaray Lisesi'nin hemen bitişiğindeki makineye Garanti Bonus kredi kartımla giriş yaptım.
Mevduat hesabımı seçerek para yatıracağımı belirttim. Makine para yatırma haznesini açtığında 55 x 50 YTL=2750 YTL parayı makinenin para kabul haznesine koydum. Makine para sayma işlemi yaptıktan sonra ekranda "Banknotlardan hiç biri tanımlanamadı" sonra "lütfen bekleyiniz" ibareleri belirdi.
Makine para haznesinin kapağını açtı. Yatırdığım parayı iade edeceğini sandım ama bir süre sonra kapak hiçbir iade yapmadan yeniden kapandı. Ardından makbuz filan vermeksizin kartımı iade etti. Yeniden giriş yapıp hesabıma baktım.
Makinenin yuttuğu paralar hesabıma geçmemişti. Derhal cep telefonumla kredi kartının ardında yazan numarayı arayıp müşteri temsilcisine ulaştım. Temsilci bazen böyle durumlar olabildiğini, makine açılıp sayım yapıldıktan sonra gerekli düzeltmenin 1-2 gün içinde yapılacağını söyledi.
Konuşmamız kayıt altına alındı. Ardından gece yarısı eve gelince bankanın "Haklı müşteri hattına" durumu özetleyen bir mail yolladım ki, durumu yazıya da dökmüş olayım.
Çözülmesini bekliyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.^^ |