279534 |

| GARANTİ BANKASI'nın Kampanya Mesajları Fos Çıktı
ENDERİM
[02 Nisan 2008, 09:00]
Uzun yıllardır Bonus kart kullanıcısıyım. Garanti Bankası'ndan 28.03.2008'de" 28-29-30 Martta 100 YTL üzeri akaryakıt alana, market harcamasının %20'si, 100 YTL üzeri market harcaması yapana akaryakıtının %20'si bedava!"mesajını aldım.
Bende bu mesaja istinaden 100,00 YTL akaryakıt harcaması yaptım. Daha sonra da 160,74 YTL market harcaması yaptım. Akaryakıt harcaması yaptıktan sonra hiç bir mesaj almadım. Fakat market harcaması yaptıktan sonra, slip çekilir çekilmez şu mesajı aldım."Tebrikler 100 YTL ve üzerinde bir market harcaması yaptınız. Yarın 100 YTL ve üzeri akaryakıt harcamalarınıza %20 Bonus! "
Bu mesaj üzerine bankayı aradım. Ben 100 YTL'lik akaryakıt harcamasını yaptım. Daha sonrada 160, 74 YTL'lik market harcaması yaptığımı söyledim. Dolayısıyla, cep telefonundan bana atılan mesajdaki durumu gerçekleştirdiğimi bildirdim.
telefondaki görevli, akaryakıt harcamasının üye işyerinden yapılmamış olabileceğini söyledi. İncelemek için benden süre istedi.1-2 dakika sonra firmanın üye işyeri olduğunu söyledi.
1-2 dakika daha beklememi istedi. Daha sonra alışverişin aynı gün olmaması gerekirdi dedi. Ama bana gelen ilk mesajda, öyle bir ibare olmadığını söyledim.Nasıl market harcamasında bana,”yarın” diye bilgi mesajı geldi.”Market alışverişinden önce yaptığım akaryakıt alışverişinde de, bana mesajın gelmesi gerekirdi” diye söyledim.
Bonus kart görevlisi buna,”Akaryakıt firması gün sonunu geç almıştır. O yüzden mesaj geç gelmiştir” dedi. Halbuki market alışverişinde slip çekilir çekilmez mesaj geldi. Dolayısıyla gün sonunun geç alınması ile ilgili bir mazeret de çürümüş oluyor. Bu yazdıklarımın ışığında, mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.& |